21. september 2019
BR vender tilbage til Roskilde og Ro?s Torv den 1. april. Sådan så der ud i butikken i januar før lukningen. Foto: Britt Nielsen
BR vender tilbage til Roskilde og Ro?s Torv den 1. april. Sådan så der ud i butikken i januar før lukningen. Foto: Britt Nielsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ikke en aprilsnar: BR genåbner i Roskilde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ikke en aprilsnar: BR genåbner i Roskilde
Roskilde - 25. marts 2019 kl. 08:20
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

For en måned siden blev det meldt ud, at Roskilde ville være en af de byer, hvor legetøjskæden BR ville genåbne en butik. Nu er der også sat dato på, og nej, det er ikke en aprilsnar. BR vender tilbage til Ro's Torv i Roskilde mandag den 1. april klokken 15, oplyser kædens nye ejer Salling Group i en pressemeddelelse på dagen, hvor den første BR-butik genåbner i København.

arrow Læs også: Sjællændere får glæde af nye BR-butikker

- Vi glæder os til at byde velkommen i byens nye legetøjsbutik. Vi har arbejdet hårdt for at få ansat det helt rigtige team til at tage imod de forventningsfulde børn og deres familier, og derfor håber vi også, at børn fra Roskilde og deres familier vil tage godt imod butikken, siger Charlotte From, der er kædechef i BR.

Der åbner i alt 26 BR-butikker spredt over hele Danmark i den kommende tid. En del vil ligne de velkendte BR-butikker, men der kommer også mere vægt på at skabe universer, hvor legetøjet kan afprøves af små og store legebørn i butikken. Butikschef Sabina Ewald Larsen bliver daglig leder i den nye BR-butik i Roskilde.

På åbningsdagen den 1. april vil snoren blive klippet klokken 15, og derefter vil der være forskellige aktiviteter. Der er en gave til de 100 første børn, og man kan møde Fætter BR.

arrow Mange kunder kiggede forbi Fætter BR
07. januar 2019 kl. 10:27 Opdateret: kl. 10:27
Tilmelding til nyhedsbrevet for DAGBLADET / ROSKILDE AVIS PAPERBOY
Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 13. BREAKING-nyheder udsendes efter behov.
* skal udfyldes

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk