13. maj 2021
Multihallen i Jyllingehallerne kan ikke bruges af idrætten for tiden, da Falck bruger hallen til testcenter. Foto: Lars Kimer
Multihallen i Jyllingehallerne kan ikke bruges af idrætten for tiden, da Falck bruger hallen til testcenter. Foto: Lars Kimer
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Idrætten presses ud: Basket, badminton, gymnastik og håndbold ramt af testcenter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Idrætten presses ud: Basket, badminton, gymnastik og håndbold ramt af testcenter
Roskilde - 22. april 2021 kl. 17:45
Af Lars Kimer

I Jyllinge bliver der også rystet på hovedet over den genåbning for idrætten, det politiske niveau tegner til at være tilfreds med.

arrow Læs også: Nyt testcenter åbner i morgen: Testtiden udvides

- Vi er tilbage, bare ikke i multihallen mandag, onsdag og lørdag, og de andre fire dage kan vi ikke råde over hele multihallen, for der bruges en tredjedel til opbevaring af Falcks remedier til deres testcenter. Det er bare ikke optimalt, siger Lene Lindbjerg, formand for JGI.

Det betyder, at JGIs basketballafdeling ikke kan spille, for en af kurvene hænger i den tredjedel af hallen, som altid er optaget. Det rammer HØJ på deres træning, da det er svært at træne på to tredjedel håndboldbane, badmintonen står med færre baner end vanligt, og er man et gymnastikhold med brug for langt tilløb, så er det også udelukket.

I ramme alvor foreslår Lene Lindberg, om ikke der kunne rejses et telt ved hallerne, når vejret trods alt er blevet bedre.

- Vores gymnastikafdeling har et telt og med en håndfuld frivillige, så står det oppe på ingen tid. Naturligvis skal vi testes, og naturligvis var det fornuftigt, at testcenteret lå i hallerne, da idræt var umuligt, men nu er idræt umuligt på grund af testcenteret, siger Lene Lindberg og fortsætter:

- Det bliver altså sværere og sværere at forklare folk, hvorfor de skal betale kontingent. Forvaltningen må komme op med alternativer, siger hun.

arrow Covid-testcenter opsagt: Har fundet ny lokalitet
26. april 2021 kl. 13:45 Opdateret: kl. 14:38
Selvom Danmark har skrottet vaccinerne fra AstraZeneca og Johnson & Johnson, arbejdes der på en model, så man frivilligt kan vælge dem. Kunne du finde på det?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk