19. oktober 2021
Ved pris-uddelingen ses her fire folk fra Vor Frue IF: Nicklas Fallesen, Louise La Cour Reeves, Camilla Baymler og Thomas Østergaard Bagge.
Ved pris-uddelingen ses her fire folk fra Vor Frue IF: Nicklas Fallesen, Louise La Cour Reeves, Camilla Baymler og Thomas Østergaard Bagge.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Idrætspris til Vor Frue

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Idrætspris til Vor Frue
Roskilde - 27. september 2021 kl. 11:25

Ved det stor arrangement Frivillig Fredag i Roskilde-hallerne med over 500 deltagere, hvor byens mange energiske frivillige hyldes, fik Vor Frue Idrætsforening den store idrætspris på 15.000 kroner.

Roskilde Avis har flere gange skrevet om, hvordan en ny bestyrelse de sidste år har sat mere fart i den lokale idrætsforening for også på den måde at skabe mere liv i det lille bysamfund syd for Roskilde. Både antallet af sportsgrene og medlemstallet er blevet udvidet, således kom der alene i det seneste år en stigning i medlemstallet på næsten 40 pct.

Den positive udvikling Vor Frue er altså også blevet bemærket i den øvrige del af kommunen, hvilket var baggrunden for tildelening af prisen.

Nu skal bestyrelsen i gang med at finde ud af, hvordan de 15.000 kroner bedst anvendes til udvikling af klubben og til gavn for de idrætsinteresserede i Vor Frue.

Rejser du til udlandet i år?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk