29. januar 2020
Gadstrup IFs gymnastikafdeling havde ingen problemer med at lokke børnene ind i springcenteret.
gallery icon

Se billedserie

Gadstrup IFs gymnastikafdeling havde ingen problemer med at lokke børnene ind i springcenteret.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Idrætsforening lokkede med Harley'er og springgymnastik

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Idrætsforening lokkede med Harley'er og springgymnastik
Roskilde - 09. september 2019 kl. 14:36
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Gadstrup IF fik både vist sig selv og resten af Gadstrup frem, da der lørdag var Gadstrup Dagen i og ved Ramsø Hallen.

Afdelingerne under Gadstrup IF bød ind med forskellige aktiviteter både inde og ude. VG Fodbold, der er et samarbejde mellem Viby og Gadstrup, havde stævne for de mindre årgange og masser af hjemmekampe for de større årgange, mens håndboldafdelingen indtog multibanen med blandt andet Fedtmule-sko og sumodragter til børnene.

Tennis-afdelingen fik masser af børn og unge på banen efter formiddagens officielle træning, men billardafdelingen måtte sande, at det kan være svært at trække folk indendøre, når vejret viser sig fra sin gode side. Gymnastikafdelingen havde dog ikke samme problem og havde stor opbakning til leg og spring i springcenteret. Desuden var der mulighed for at spille badminton og bordtennis i hal 1 om eftermiddagen.

Fodboldafdelingen sørgede for mad og drikke til de mange deltagere i løbet af dagen, og Dagli' Brugsen Gadstrup sponserede basser til det gratis morgenbord. Roskilde Bibliotekerne deltog med en krea-kasse og nyheder for efteråret. Som noget nyt blev der vist veteranbiler og Harley Davidson-motorcykler frem, men til gengæld var der kun begrænset opbakning til bagagerumsmarkedet.

- Vi gentager igen til næste år og håber på endnu større opbakning fra hele 4621. Vi har allerede nu nogle tanker for, hvordan det kan blive endnu bedre med Gadstrup Dagen som en fast sjov- og bevægelse-begivenhed for lokalområdet, lyder det fra Gadstrup IFs formand Helle Eriksen.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk