25. november 2017
En 18-årig tyveknægt er blevet varetægtsfængslet efter, at han sammen med to andre begik indbrud på INSP!. Foto: Katrine Wied
En 18-årig tyveknægt er blevet varetægtsfængslet efter, at han sammen med to andre begik indbrud på INSP!. Foto: Katrine Wied
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: INSP!-indbrud: 18-årig varetægtsfængslet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

INSP!-indbrud: 18-årig varetægtsfængslet
Roskilde - 19. maj 2017 kl. 10:54
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

En 18-årig mand fra Holbæk skal sidde i fængsel frem til den 15. juni. Det er resultatet af det grundlovsforhør, der blev holdt torsdag aften i Retten i Roskilde.

Den 18-årige blev sammen med en 17-årig mand fra Holbæk og en 15-årig dreng fra Lejre anholdt natten til torsdag, da poltiet forsøgte at stoppe en bil med de to ældste tyveknægte på Køgevej i Roskilde. Det endte med en mindre biljagt, som stoppede på Hersegade.

Her opdagede politiet, at der i bilen var ting, som var mærket INSP!, og politiet valgte derfor at køre til INSP! på Køgevej, hvor de konstaterede, at der havde været indbrud.

I løbet af godt en time var alle tre tyveknægte anholdt, men det er altså kun den 18-årige, som er blevet varetægtsfængslet. De to andre er blevet løsladt.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk