18. oktober 2021
Så er der endelig træk igen. For førte gang i 10 år arrangerer Roskildeegnens Landbo Ungdom nemlig traktortræk i Roskilde. Foto: Mie Neel
Så er der endelig træk igen. For førte gang i 10 år arrangerer Roskildeegnens Landbo Ungdom nemlig traktortræk i Roskilde. Foto: Mie Neel
Foto: Mie Neel
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: I weekenden: Ungdommen tager på træk, tag med

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

I weekenden: Ungdommen tager på træk, tag med
Roskilde - 07. oktober 2021 kl. 06:35
Af Lars Kimer

På lørdag den 9. oktober vil der være støj og røg på Dyrskuepladen. For første gang i 10 år holder den lokale landboungdom nemlig traktortræk og det sker på Dyrskuepladsen.

- Det er længe siden, vi har kunnet holde et stævne sidst, så derfor glæder vi os rigtig meget til at kunne have en god dag, hvor vi også kan være sociale, siger arrangør Lasse Wacker-Larsen.

Portene åbner klokken 13, og der bliver trukket fra klokken 14 og tre-fire timer frem.

- Det er typisk de lette vægtklasser, der er de sjoveste, så dem begynder vi med. Det er der, der er mest støj og røg. Det kan vi jo godt lide, når vi skal trække, siger Lasse Wacher-Larsen.

Nogle af traktorerne er almindelige traktorer, men de fleste er såkaldte showtrækkere, altså traktorer, som er bygget om specielt til traktortræk.

Der er indgang via port 9, som ligger på sydsiden af Dyrskuepladen med indkørsel fra Poppelgårdsvej. Det koster 50 kroner at komme ind, hvis ikke man er medlem af Landboungdom.

Der er tilmeldt cirka 25 traktorer.

Rejser du til udlandet i år?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk