24. august 2019
Karl Frederik Nielsen fra Svogerslev har udgivet spændingsromanen »La Águila of Copenhagen«, der handler om besætningen på et dansk skoleskib, som bliver indblandet i et dramatisk eventyr.
Karl Frederik Nielsen fra Svogerslev har udgivet spændingsromanen »La Águila of Copenhagen«, der handler om besætningen på et dansk skoleskib, som bliver indblandet i et dramatisk eventyr.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: I ny roman er Fulton tilsat pirater og borgerkrig

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

I ny roman er Fulton tilsat pirater og borgerkrig
Roskilde - 20. februar 2019 kl. 17:53
Af Lars Ahn Pedersen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det er noget af en sørøverhistorie, som Svogerslev-forfatteren Karl Frederik Nielsen har kastet sig ud i med sin nye spændingsroman »La Águila of Copenhagen«, der for nylig er udkommet på forlaget Mellemgaard. Den handler om kaptajnen på et skoleskib, der sammen med sin besætning af unge mennesker, som samfundet har opgivet, kommer ud på lidt af et eventyr med pirater og borgerkrig i Afrika.

Hvis nogen kommer til at tænke på skipper Mogens Frohn Nielsen og skoleskibet Fulton, der blev landskendt i 1980erne, så er det ikke helt tilfældigt, for Karl Frederik Nielsen vedkender sig, at Fulton-projektet var inspirationen for romanen, omend der er blevet skruet op for dramaet.

Karl Frederik Nielsen er i dag pensionist, men er uddannet som elektroniktekniker og merkonom i udenrigshandel. Han har rejst over store dele af jorden som tekniker, foredragsholder, instruktør og sælger. Nogle af oplevelserne fra sine mange rejser har også fundet vej til romanen, blandt andet scenen hvor et stort våbenlager eksploderer midt i en storby.

- Det skete i Jakarta i Indonesien. Jeg kom til byen tre måneder senere og fik fortalt, hvordan eksplosionerne havde stået på i tre døgn, og at projektilerne havde fløjet vidt omkring, fortæller han.

Karl Frederik Nielsen er langt fra nogen novice som forfatter. Han har skrevet en del teknisk litteratur og reklametekster, 14 romaner, omkring 55 noveller samt en rejsebog og et bind med vers.

- Mine andre romaner er udkommet som e-bøger på Saxo.com, så dette er den første, der er kommet som en fysisk bog, siger han.

Karl Frederik Nielsen er desuden medlem af bestyrelsen i Kanal Roskilde, som han også har lavet programmer for.

Tilmelding til nyhedsbrevet for DAGBLADET / ROSKILDE AVIS PAPERBOY
Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 13. BREAKING-nyheder udsendes efter behov.
* skal udfyldes

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk