28. oktober 2020
Overbygningen på Poplens bålhus blev beskadiget, da fem teenageres bål ved midnatstid kom ud af kontrol. De giver en anden gruppe unge skylden. Foto: presse-fotos.dk
gallery icon

Se billedserie

Overbygningen på Poplens bålhus blev beskadiget, da fem teenageres bål ved midnatstid kom ud af kontrol. De giver en anden gruppe unge skylden. Foto: presse-fotos.dk
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Hyggebål løb løbsk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hyggebål løb løbsk
Roskilde - 15. oktober 2020 kl. 11:51

Af Steen Østbjerg
Sent onsdag aften hyggede fem teenagere sig ved et bål, som de havde tændt i fritidsklubben Poplens bålsted på Møllevej i Jyllinge.

arrow Læs også: Shelter brændt ned: Spejderne fik ikke besked

Omkring midnat blev hyggen dog ødelagt, da en anden gruppe unge dukkede op og smed flere træpaller på bålet, som blussede kraftigt op, så flammerne fik fat i trækonstruktionen af det bålhus, som bålstedet er centrum i.

En fra den første gruppe ringede efter brandvæsnet, som hurtigt kom frem og ikke havde de store problemer med at slukke ilden. Men for politiet er der stadig et stykke arbejde, der skal gøres.

- Da vi kom til stedet, var der kun dem til stede, som havde siddet og hygget sig. Den anden gruppe var forsvundet, og dem forsøger vi nu at identificere. Eller sagt på en anden måde: Vi ved endnu ikke, om det er en historie, vi er blevet bundet på ærmet, men det vil opklaringsarbejdet formentlig give svaret på, siger Martin Bjerregaard fra Midt- og Vestsjællands Politi.

arrow Huset var næsten færdigt - så brød det i brand
11. juni 2019 kl. 10:44 Opdateret: kl. 10:58
Bliver du påvirket af overgangen til vintertid?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk