12. august 2020
Arkivfoto
Arkivfoto
Foto: Lars Ole Andersen / Media Næstved
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Hvem genkender disse voldsmænd?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hvem genkender disse voldsmænd?
Opdateret 13. december 2018 kl. 13:01
Roskilde - 06. december 2018 kl. 14:09
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

OPDATERING TORSDAG DEN 13. DECEMBER: Politiet oplyser nu at de to cyklende voldsmænd, der slog en kvinde og en mand ned i starten af november, er identificeret. Derfor er deres billeder fjernet fra artiklen.

Midt - og Vestsjællands Politi beder nu offentligheden om hjælp til at identificere to mænd, der den 6. november er mistænkt for to gange at have forøvet vold på gaden i Roskilde.

arrow Læs også: Kvinde overfaldet: Fik skalle og blev overhældt med hvidvin

Første episode skete kl. 19.28 mod en 17-årig mand ved Stationscentret, og anden episode skete kl. 21.11 mod en 27-årig kvinde på Eriksvej.

Den 17-årige gik kort før overfaldet sammen med en ven ad stien forbi politistationen og arresten i retning mod Jernbanegade, da to fremmede mænd på cykler fulgte efter dem og kom med tilråb. Den 17-årige og vennen blev bange og løb til Stationscentret, hvor vennen gik ind i en kiosk, mens den 17-årige ventede udenfor. De to fremmede mænd på cykler dukkede op igen og forøvede i forening vold imod den 17-årige.

Senere på aftenen fik politiet endnu en anmeldelse om vold mod en 27-årig kvinde fra Roskilde, der på Eriksvej var blevet overfaldet af to fremmede mænd, der havde spurgt efter jointpapir. Den 27-årige havde afslået og sagt, at det havde hun ikke, da det var ulovligt. Den ene havde herefter taget fat i kvinden og nikke hende en skalle, så hun faldt ned på jorden. Mens den 27-årige lå på jorden, fik hun hældt vin ud over sig.

De mistænkte beskrives som:
A: Mand, dansk af udseende, 18-25 år, 180-185 cm. Kropsbygning: almindelig. Hudfarve: hvid, Talte: dansk. Iført: mørk trøje, lyse bukser, halsedisse. Medbragte: Lilla racercykel.

B: Mand, dansk af udseende, 18-25 år, 175-180 cm. Kropsbygning: almindelig. Hudfarve: hvid. Yderligere kendetegn: hageskæg. Talte: dansk. Iført: grå/sort hættetrøje, hvide malerbukser med pletter. Medbragte: sort damecykel.

Politiet har efterforsket sagerne og fundet frem til, at der er en sammenhæng i de to sager og efterlyser nu de mistænkte.

Oplysninger i sagen bedes givet til Midt- og Vestsjællands Politi, Lokal Efterforskning i Roskilde, på tlf. 46 35 14 48 eller via nærmeste politi på tlf. 114

Dansk Folkeparti vil stoppe forhøjelse af pensionsalder ved 70 år. Er det en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk