5. juni 2020
Arkivfoto
Arkivfoto
Foto: Lars Ole Andersen / Media Næstved
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Hvem genkender disse voldsmænd?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hvem genkender disse voldsmænd?
Opdateret 13. december 2018 kl. 13:01
Roskilde - 06. december 2018 kl. 14:09
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

OPDATERING TORSDAG DEN 13. DECEMBER: Politiet oplyser nu at de to cyklende voldsmænd, der slog en kvinde og en mand ned i starten af november, er identificeret. Derfor er deres billeder fjernet fra artiklen.

Midt - og Vestsjællands Politi beder nu offentligheden om hjælp til at identificere to mænd, der den 6. november er mistænkt for to gange at have forøvet vold på gaden i Roskilde.

arrow Læs også: Kvinde overfaldet: Fik skalle og blev overhældt med hvidvin

Første episode skete kl. 19.28 mod en 17-årig mand ved Stationscentret, og anden episode skete kl. 21.11 mod en 27-årig kvinde på Eriksvej.

Den 17-årige gik kort før overfaldet sammen med en ven ad stien forbi politistationen og arresten i retning mod Jernbanegade, da to fremmede mænd på cykler fulgte efter dem og kom med tilråb. Den 17-årige og vennen blev bange og løb til Stationscentret, hvor vennen gik ind i en kiosk, mens den 17-årige ventede udenfor. De to fremmede mænd på cykler dukkede op igen og forøvede i forening vold imod den 17-årige.

Senere på aftenen fik politiet endnu en anmeldelse om vold mod en 27-årig kvinde fra Roskilde, der på Eriksvej var blevet overfaldet af to fremmede mænd, der havde spurgt efter jointpapir. Den 27-årige havde afslået og sagt, at det havde hun ikke, da det var ulovligt. Den ene havde herefter taget fat i kvinden og nikke hende en skalle, så hun faldt ned på jorden. Mens den 27-årige lå på jorden, fik hun hældt vin ud over sig.

De mistænkte beskrives som:
A: Mand, dansk af udseende, 18-25 år, 180-185 cm. Kropsbygning: almindelig. Hudfarve: hvid, Talte: dansk. Iført: mørk trøje, lyse bukser, halsedisse. Medbragte: Lilla racercykel.

B: Mand, dansk af udseende, 18-25 år, 175-180 cm. Kropsbygning: almindelig. Hudfarve: hvid. Yderligere kendetegn: hageskæg. Talte: dansk. Iført: grå/sort hættetrøje, hvide malerbukser med pletter. Medbragte: sort damecykel.

Politiet har efterforsket sagerne og fundet frem til, at der er en sammenhæng i de to sager og efterlyser nu de mistænkte.

Oplysninger i sagen bedes givet til Midt- og Vestsjællands Politi, Lokal Efterforskning i Roskilde, på tlf. 46 35 14 48 eller via nærmeste politi på tlf. 114

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk