6. maj 2021
Kunsthåndværkernes bygningen Formhuset lå tidligere ved Rabalderstræde, hvor det bar navnet CoLab2­shop, men er nu flyttet til Bagtæppet og har fået nyt navn.(Foto: Jan Partoft)
Kunsthåndværkernes bygningen Formhuset lå tidligere ved Rabalderstræde, hvor det bar navnet CoLab2­shop, men er nu flyttet til Bagtæppet og har fået nyt navn.(Foto: Jan Partoft)
Foto: Jan Partoft
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Hus med indhold flyttet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hus med indhold flyttet
Roskilde - 10. april 2021 kl. 15:51

Musicon er mulighedernes legeplads, hvor nye ideer er velkomne, som i sammenslutningen af kunsthåndværkere og igangsættere i Colab2shop. Her har man fået flyttet hele huset fra Rabalderstræde til Bagtæppet ved Kunstsmedjen. Med flytningen af huset har brugerne valgt et nyt navn, det er Formhuset.

Otte kunsthåndværkere og designere holder til i lokalerne. Heraf kommer tre af dem fra det tidligere Jeppe Art i Skomagergade. Det tre er Inger Ferbing/glas, Carl Christian Jensen/keramik og akvarel, Joan Bressendorff/skind og strik. De øvrig fem er Heidi Friis/sølvsmykker, Sune Otterstrøm/foto, Ulrik Dombernowsky/kasketter, Tine Strandgård/gummi, filt, pileflet mm og Bakano design / tasker i genbrugt læder.

Planen er, at Formhuset i fremtiden yderligere skal give plads til iværksættere inden for kunsthåndværk, så de kan prøve om deres ideer er gangbare.

Formhuset har åbent weekender og helligdage mellem klokken 10 og 16, onsdage mellem klokken 13 og 19, torsdage og fredage mellem klokken 14 og 17. Mandage og tirsdage er lukkedage.

Planlægger du at holde den kommende sommerferie uden for Danmarks grænser?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk