22. september 2019
TDC vil udrulle fibernet i Roskilde by i 2019, 2020 og 2021. Der er tale om områder, hvor beboerne i dag får deres internet via telefonstikket. PR-foto
gallery icon

Se billedserie

TDC vil udrulle fibernet i Roskilde by i 2019, 2020 og 2021. Der er tale om områder, hvor beboerne i dag får deres internet via telefonstikket. PR-foto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Hurtigere internet på vej til 5000 Roskilde-husstande

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hurtigere internet på vej til 5000 Roskilde-husstande
Roskilde - 22. marts 2019 kl. 12:13
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Omkring 5000 husstande i Roskilde by kan se frem til at få tilbudt hurtigere internet, når TDC går i gang med at etablere fibernet i flere områder som p.t. har internetforbindelse via telefonstikket. I første omgang drejer det sig om cirka 1000 adresser i løbet af 2019, men sammenlagt forventes udrulningen at omfatte 5000 adresser i Roskilde, når der sker yderligere udrulning i 2020 og 2021.

arrow Læs også: Endnu flere kan få fibernet i Roskilde

Roskilde Kommune må ikke selv udrulle bredbånd, da det fra nationalt politisk hold er besluttet, at udrulningen af bredbånd skal ske på markedsvilkår. I stedet arbejdes der for at gøre selskaberne interesserede i at investere i bedre bredbånd på tværs af kommunen.

Husstande og virksomheder i de udvalgte områder kan fra i dag bestille gratis tilslutning til TDC's fibernet på tdcfiber.dk.

Takker man ja til tilbuddet, vil adressen blive tilsluttet TDCs fibernet, og de nødvendige installationer vil blive udført uden beregning.

For at gøre brug af den gratis tilslutning til fibernettet skal man købe et bredbånds- eller TV-abonnement hos en udbyder efter eget valg. Det er dog også muligt at få udført den gratis tilslutning uden at tegne abonnement med det samme.

Tilmelding til nyhedsbrevet for DAGBLADET / ROSKILDE AVIS PAPERBOY
Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 13. BREAKING-nyheder udsendes efter behov.
* skal udfyldes

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk