1. april 2020
Der er fra den samme statslige pujle givet penge til at to forskellige organisationer kan lave strandrensning ved Jyllinge. Foto: Anders Ole Olsen
Der er fra den samme statslige pujle givet penge til at to forskellige organisationer kan lave strandrensning ved Jyllinge. Foto: Anders Ole Olsen
Foto: Fotograf Anders Ole Olsen ©
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Hovedrengøring: Staten giver penge til at rense samme strand to gange

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hovedrengøring: Staten giver penge til at rense samme strand to gange
Roskilde - 29. januar 2020 kl. 13:14
Af Lars Kimer
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der er usædvanligt gode muligheder for, at stranden ved Jyllinge kommer til at fremstå skinnende ren. Miljøstyrelsen har netop uddelt 3,1 millioner kroner til strandrensningsprojekter landet over, og der er givet penge til ikke bare ét, men to projekter, som vil rydde den samme strandstrækning ved Jyllinge for affald.

arrow Læs også: Affaldsindsamlere: Vi har forskellige målgrupper

Nationalparken Skjoldungernes Land har fået 449.300 kroner til strandrensning rundt om Roskilde Fjord, herunder Jyllinge, hvor de de seneste to år sammen med DN og det lokale samlingssted Fjordglimt har arrangeret strandrensning.

Den københavnske atletikklub Sparta har fra samme pulje - og i samarbejde med Jyllinge Løbeklub - fået 486.000 kroner til et strandrensningsprojekt på fem strande i hele landet, herunder stranden ved Jyllinge.

De to forskellige projekter for rensning af samme strand er tilmed planlagt til at finde sted med blot én dags mellemrum.

- Det er nyt for os, at vi er to, som vil det samme. Vi opdagede det i mandags og har allerede talt med Sparta, og vi taler nu om at lave et fælles arrangementet, men med forskellige målgrupper, siger projektleder hos Skjoldungernes Land, Sofie Clauson-Kaas.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk