15. maj 2021
Camilla Pilsgaard ved hjertestarteren, som hun tog initiativ til at gå hjem til Gundsømagle.
Camilla Pilsgaard ved hjertestarteren, som hun tog initiativ til at gå hjem til Gundsømagle.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Hjertestartere til lokalområdet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hjertestartere til lokalområdet
Roskilde - 11. april 2021 kl. 13:50

Hjerteforeningen holder søndag 30. maj Landsuddeling, hvor der bliver samlet ind til de lokalområder, hvor indsamlingen finder sted.

En hjertestarter er med til at skabe tryghed i lokalområdet og for indbyggerne i dem. Den opfattelse deler Camilla Pilsgaard fra Gundsømagle. Hun stod ved Hjerteforeningens Landsuddeling sidste år i spidsen for at samle ind til en hjertestarter, der siden er blevet sat op i Gundsømagle. Den er placeret ved Mundvigen Tandklinik på Frederiksborgvej 523A, hvor Camilla Pilsgaard arbejder.

På klinikken synes de, at det var en god idé at have en hjertestarter i nærheden, da der kommer og går mange mennesker hver eneste dag.

Camilla Pilsgaard fortæller også, at der desværre mange trafikuheld på A6 i nærheden af klinikken. Så der kan hurtigt opstå en situation, hvor en hjertestarter kunne redde liv.

Man kan stadig nå at melde sig som lokal indsamler. Det kan man gøre på gådigtilenhjertestarter.dk. Her kan man også finde flere oplysninger op det praktiske.

Selvom Danmark har skrottet vaccinerne fra AstraZeneca og Johnson & Johnson, arbejdes der på en model, så man frivilligt kan vælge dem. Kunne du finde på det?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk