2. juli 2020
Stjerneløbet køres i år søndag den 15. september med start og mål på Stændertorvet i Roskilde. I år er løbet kun for motionister og familier. Foto: Jens Wollesen
gallery icon

Se billedserie

Stjerneløbet køres i år søndag den 15. september med start og mål på Stændertorvet i Roskilde. I år er løbet kun for motionister og familier. Foto: Jens Wollesen
Foto: Jens Wollesen SJ-MEDIER
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Her er ruterne til Stjerneløbet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Her er ruterne til Stjerneløbet
Roskilde - 10. august 2019 kl. 09:15
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Med lidt over en måned til årets udgave af Stjerneløbet er der her mulighed for at se, hvor ruterne går hen. 2019-udgaven byder på et motionsløb og et familieløb, men ikke noget løb for eliten. Stændertorvet i Roskilde danner rammen for start og mål, og begge løb køres på dele af stjerneruten søndag den 15. september.

arrow Læs også: Stjerneløbet vil have familierne ud at cykle

Deltagerne i familieløbet nøjes med 18 kilometer, mens deltagerne i motionsløbet får lagt 50 kilometer oveni og skal køre yderligere to ruter, så de ender med at komme forbi Stændertorvet tre gange.

Som noget nyt kan man vælge mellem seks forskellige velgørenhedsorganisationer, der bliver støttet med 50 kroner, når man tilmelder sig Stjerneløbet. De seks er Børnecancerfonden/Børnelungefonden, Børn, Unge & Sorg, Glade Børn Fonden, Julemærkehjemmene, Hjerteforeningen samt Scleroseforeningen. Donationerne vil overrakt, når alle ryttere er i mål. Alle seks velgørenhedsorganisationer har cykelhold, der samler ind i den gode sags tjeneste. De er Team Rynkeby, Team Giv Håb, Glade Børn Fonden, Tour de Taxa, Hjerterytterne og Cykelnerven, og de kører alle med i Stjerneløbet.

Starten til motionsløbet går klokken 9.30, og man skal kunne køre 20 km/t i snit. Alle deltagere skal være iført hjelm, og tri-styr er ikke tilladt. Familieløbet går i gang klokken 11, og her skal tempoet være 10 km/t i snit. Også her er der krav om hjelm. Alle får en medalje, når de kommer i mål. Det koster 150 kroner at deltage i familieløb, mens deltagerne i motionsløbet skal af med 250 kroner. Stjerneløbet arrangeres af DGI Midt- og Vestsjælland med støtte fra Roskilde Kommune.

Læs mere på www.dgi.dk/stjerneloeb

arrow Stjerneløbet bringer firmaer tættere på deres kunder
08. september 2019 kl. 09:04 Opdateret: kl. 19:01
arrow Stjerneløbet gør det muligt at støtte seks gode sager
05. maj 2019 kl. 08:41 Opdateret: kl. 19:26
Har du ændret dine indkøbsvaner i forbindelse med coronakrisen?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk