13. juli 2020
De tililende borgere, som tirsdag ved middagstid var med til at redde en chaufførs liv på Hyldetoften i Gundsømagle, bliver indstillet til politiets eget dusørarrangement. Foto: Mathias Øgendahl
De tililende borgere, som tirsdag ved middagstid var med til at redde en chaufførs liv på Hyldetoften i Gundsømagle, bliver indstillet til politiets eget dusørarrangement. Foto: Mathias Øgendahl
Foto: Claus Smith-Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Helte ved arbejdsulykke bliver indstillet til dusør

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Helte ved arbejdsulykke bliver indstillet til dusør
Roskilde - 27. maj 2020 kl. 11:28
Af Lars Kimer
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

En arbejdsulykke tirsdag middag kunne let have kostet en 20-årig mand fra Ringsted livet, da han i forbindelse med sit arbejde som chauffør blev klemt under en 400 kilo tung palle læsset med vinduer på en villavej i Gundsømagle ved Roskilde.

arrow Læs også: Arbejdsulykke: Klemt under læsset palle - naboer reddede chaufførs liv

Et vidne og to tililende naboer fik dog løftet pallen og chaufføren fri. En af de tililende er i øvrigt læge i byens lokale lægehus. De tre bliver nu indstillet til en dusør for deres gerning.

- Vi har jo vores dusør-arrangementer, hvor vi hylder borgere, som har gjort noget ekstraordinært, der har ageret som helte, og de betjente, som var til stede ved ulykken, har valgt, at de tre borgere skal indstilles, siger Martin Bjerregaard fra Midt- og Vestsjællands Politi.

Det er i sidste ende politimesteren, som vurderer, hvem af de indstillede, der kommer igennem nåleøjet og rent faktisk bliver inviteret til politiets dusør-arrangement.

Sommerpakken giver 50% rabat på entré til mange oplevelser som f.eks. museer. Benytter du dig af de gode tilbud ?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk