25. maj 2019
»Lille spejl på væggen der...« Stumper af tråd hænger ud fra de sammensyede sår på Christina Christensens hals og kinder. Sårene er lavet af bl.a. papir og latex. Foto: Jens Wollesen
gallery icon

Se billedserie

»Lille spejl på væggen der...« Stumper af tråd hænger ud fra de sammensyede sår på Christina Christensens hals og kinder. Sårene er lavet af bl.a. papir og latex. Foto: Jens Wollesen
Foto: Jens Wollesen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Billeder og video: Helt horribelt i havedamcentret

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Billeder og video: Helt horribelt i havedamcentret
Roskilde - 23. oktober 2018 kl. 12:57
Af Steen Østbjerg
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Havedamcentret Super Koi på Kollekildevej i Roskilde har forvandlet sin permanente natudstilling til et halloween-gys. Her risikerer man at få gåsehud af kolossale edderkopper, eller at hjertet springer et slag over, når der pludselig dukker en zombie op bag ryggen på en.

Det hele er naturligvis kun for sjov og i anledning af halloween, siger Per Reinhold Christensen, der er medindehaver af Super Koi.

- Det passer fint med, at oktober er en lidt stille måned for os, så vi gør det for at trække folk til. Det startede lidt sidste år med nogle syngende græskar inde i natudstillingen, men det er først i år, vi er gået all-in, siger Per Reinhold Christensen.

Satsningen er ikke gået ubemærket hen, heller ikke hos den uofficielle danmarksmester i natbelysning, Tivoli, som har meldt sin ankomst til Super Koi for at se, om der er noget, forlystelsesparken kan lære af og overføre til den gamle have i København.

- De sender hele deres tekniske afdeling herud, siger Per Reinhold Christensen, der glæder sig til at vise Tivoli-folkene, hvad vand og lys og gys kan kombineres til.

Halloween-udstillingen kan ses til og med søndag den 28. oktober. Der er gratis adgang.

Super Kois åbningstider er mandag-fredag klokken 12-18 og lørdag-søndag klokken 10-17.

Tilmelding til nyhedsbrevet for DAGBLADET / ROSKILDE AVIS PAPERBOY
Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 13. BREAKING-nyheder udsendes efter behov.
* skal udfyldes

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk