23. september 2021
Kvickly i Jyllingecenteret har haft et rigtig godt år. Det betyder, at butikken nu giver 100.000 tilbage som støtte til de af centerets butikker, som har været tvangslukket pga. corona i løbet af det seneste år.
Kvickly i Jyllingecenteret har haft et rigtig godt år. Det betyder, at butikken nu giver 100.000 tilbage som støtte til de af centerets butikker, som har været tvangslukket pga. corona i løbet af det seneste år.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Har haft fantastisk corona-år: Giver stor støtte til de andre butikker

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Har haft fantastisk corona-år: Giver stor støtte til de andre butikker
Roskilde - 16. juni 2021 kl. 07:40
Af Lars Kimer

Kvicklys butikker har haft et helt forrygende år og det betyder, at Kvickly i Jyllingecenteret har besluttet sig for at give tilbage til de butikker i centeret, som har været lukket på grund af corona. Det har butikken, som ejers af Jyllinge Brugsforening, som er en selvstændig forening, men en del af Kvickly-kæden, ikke. Og den lokale Kvickly har nydt godt af, at de andre butikker har været tvangslukket.

- Vi kan se det på vores non-food. Det er gået usædvanligt godt, men når en del af den succes skyldes, at vores små naboer har været tvangslukket, så synes jeg, vi skulle gøre noget ved det, siger varehuschef i Jyllinge Brugsforening, Benjamin Knudsen.

Løsningen blev, at Kvickly gik til centerforeningen, den lokale handelsdans-forening, for at høre, hvordan den bedst kunne støtte de andre butikker med tilsammen 100.000 kroner.

Det blev til 660 gavekort, som Jyllingecenterets kunder kan købe i de butikker, som har været lukket i større eller mindre grad.

- Kunderne betaler 150 kroner for et gavekort, som har en værdi af 300 kroner. De kan kun bruge gavekortet i den butik, som de har købt gavekortet i, og vi har fordelt gavekortene, så der er flest i de butikker, som har haft mest lukket. Butikkerne tager så de brugte gavekort med ned til mig, og så refunderer vi i fra Jyllinge Brugsforening halvdelen af beløbet til den enkelte butik, siger Benjamin Knudsen.

Gavekortsalget er gået i gang, og de går ifølge varehuschefen som varmt brød.

- Jeg ved, at de fleste butikker stadig ligger inde med nogle gavekort, men det er ikke så mange, så jeg er virkelig glad for succesen, siger Benjamin Knudsen.

Gavekortene kan ikke købes eller bruges til centerets tre dagligvarebutikker, Lidl, Netto eller Kvickly.

Benjamin Knudsen opfordrer til, at købte gavekort bruges inden årets udgang.

Stemmer du til kommunalvalget i år?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk