21. november 2017
Roskilde Roklub fik lørdag indviet deres flotte nye motionslokale. Det skete naturligvis med et borgmester-snoreklip, hvilket var ekstra naturligt nu hvor borgmesteren er blevet medlem af klubben. Foto: Lars Kimer
gallery icon

Se billedserie

Roskilde Roklub fik lørdag indviet deres flotte nye motionslokale. Det skete naturligvis med et borgmester-snoreklip, hvilket var ekstra naturligt nu hvor borgmesteren er blevet medlem af klubben. Foto: Lars Kimer
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Hans Arne lavede strømmen: Døde kort før indvielse i roklubben

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hans Arne lavede strømmen: Døde kort før indvielse i roklubben
Opdateret 02. oktober 2017 kl. 10:18
Roskilde - 30. september 2017 kl. 15:44
Af Lars Kimer
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Efter en lang periode med øvelser som strøg med pensel eller nedrivning med mukkert kunne Roskilde Roklub her lørdag eftermiddag endelig indvie deres nye motionslokale og skifte de gentagende øvelser ud med mange timers gentagelser i de mange ro-maskiner, som på moderne dansk hedder ergometer-roning.

Og når de dejlige 150 kvadratmeter er fyldt med udstyr, så kan alle medlemmer i klubben endelig træne sammen.

- Der bliver plads til både motionister, de unge, børn og vores kaproere. Vi ser rigtig meget frem til at vores unge roere kan gå og spejle sig i vores kaproere og se hvordan de træner. Måske det kan smitte af på deres egen ro-karriere, lyder det fra Henrik Olsen, ansvarlig for motionsrummet.

Blandt talerne var naturligvis både formand Ove Pedersen og byens borgmester, Joy Mogensen, som til lejligheden fandt det passende lige at få indskudt, at hun nu var blevet fuldgyldigt medlem af foreningen.

Der blev dog lagt en dæmper på festlighederne, fordi en af de helt store indsjæle i roklubben, Hans Arne Larsen, døde natten til i dag (lørdag, red.).

- Så sent som fredag gik jeg her i lokalet med Hans Arne og snakkede om de sidste detaljer. Vi har mistet en rigtig god kammerat og motionslokalet her var aldrig blevet til noget, hvis ikke det var for Hans Arne, sagde Ove Pedersen.

Indvielsen af de cirka 150 kvadratmeter store motionslokale blev fulgt op med afsløringen af foreningens nye OL-tavle. Her er alle klubbens medlemmer, som har været til OL nævnt og der er plads til tre yderligere, hvilket Ove Pedersen med aftenens to lidt overraskende VM-finaler med Roskilde-roere i bådene, hurtigt kunne se en udfordring i.

- Det ser da ud til at de tre ekstra pladser slet ikke er nok, sagde han ved afsløringen, som selvfølgelig blev foretaget af to af klubbens Ol-deltagere, Bo Kaliszan og Kim Rørbæk.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk