2. august 2021
Roskilde Handelsskole har valgt at afvikle årets dimissionsfest som et drivein-arrangement på sin p-plads. Foto: Hans-Jørgen Johansen
Roskilde Handelsskole har valgt at afvikle årets dimissionsfest som et drivein-arrangement på sin p-plads. Foto: Hans-Jørgen Johansen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Handelsskole holder drivein-dimissioner

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Handelsskole holder drivein-dimissioner
Roskilde - 29. maj 2020 kl. 13:17

Roskilde Handelsskole kan på grund af situationen med Covid-19 ikke invitere til store dimissionsfester inden for på skolen, som traditionen ellers byder, så i stedet har skolen fundet en alternativ løsning.

arrow Læs også: Drivein og rektors tale i klasselokalet: Fem forskellige måder at holde dimission på

For at give dimittenderne en helt speciel oplevelse og mulighed for at dele den med forældre og søskende inviteres de i år til drive-in dimissioner på skolens p-plads.

- Vi vil gerne give årgang 2020 en ordentlig og mindeværdig afslutning på deres uddannelse hos os. Det har de fortjent. De har knoklet for at få deres eksamen, og de seneste måneder jo med undervisning på helt særlige vilkår. Med drivein-dimissioner får både eleverne og deres familier en unik oplevelse, som er oppe i tiden, men hvor vi samtidig kan fastholde de traditionelle dimissionstaler og kåringer, siger skolens direktør Jørgen Sloth.

Roskilde Handelsskole har de seneste uger arbejdet på højtryk for at få de rette tilladelser til at holde drivein-arrangementer. Alt er nu faldet på plads lige fra sende- og programtilladelser, så lyd kan transmitteres via FM-frekvens i bilradioer, til tilladelse fra politiet, hvor blandt andet trafikale forhold er afklaret.

Omkring 350 afgangselever fra Handelsgymnasiet og 120 elever fra de merkantile Erhvervsuddannelser eux og eud afslutter i slutningen af juni deres uddannelser fra Roskilde Handelsskole. Dimissionen finder sted fredag den 26. juni på skolens p-plads og afvikles i fire runder, så der er plads til alle. P-pladsen åbner 45 minutter før hvert arrangement. Når dimittender efter arrangementet kører fra p-pladsen, får de overrakt deres eksamensbevis.

arrow Dimission fra klokken 8 mandag morgen
22. juni 2020 kl. 11:47 Opdateret: kl. 11:51
arrow Bengts vognpark bliver luftet fem dage om året
13. juni 2020 kl. 10:17 Opdateret: kl. 14:27
Vil du gerne arbejde mere hjemmefra?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk