19. september 2021
Politiet vil gerne høre fra vidner, som har set en gruppe unge mænd ved Roskilde Station og Føtex lørdag aften. Her truede gruppen en 20-årig mand. Foto: Kenn Thomsen
Politiet vil gerne høre fra vidner, som har set en gruppe unge mænd ved Roskilde Station og Føtex lørdag aften. Her truede gruppen en 20-årig mand. Foto: Kenn Thomsen
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Halstørklædetyveri endte med trusler

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Halstørklædetyveri endte med trusler
Roskilde - 28. september 2020 kl. 11:48

En 20-årig mand gik lørdag aften sammen med en ven fra Roskilde station og mod stationscentret, da de bemærkede en gruppe unge mænd, som kiggede på dem. Da de nåede gyden mod krydset ved Køgevej, kom en ung mand pludselig forbi på et løbehjul og snuppede den 20-åriges dyre designhalstørklæde.

arrow Læs også: 15-årig dreng blev slået og sparket af gruppe på 10

Efter tyveriet løb den 20-årige efter den unge mand på løbehjulet, tog fat i ham og tog halstørklædet tilbage. Vennerne forsøgte herefter at løbe fra stedet, men blev antastet af gruppen af unge mænd, som de tidligere havde set ved stationen.

Gruppen truede den 20-årige med vold. Den 20-årige mand så, at en af de unge mænd i gruppen var i besiddelse af en kniv, men det lykkedes den 20-årige og hans ven at stikke af fra stedet og kontakte politiet.

Alle de unge mænd fra gruppen fra 170-180 centimeter høj og almindelige af bygning. De havde alle sort tøj på.

En af mændende fra gruppen beskrives som afrikansk af udseende, mens resten var af mellemøstlig udseende. De fleste havde sort hår, men den unge mand, som havde et løbehjul, havde brunt hår.

Der var mindst fire mænd, men der kan have været flere.

Politiet efterforsker nu sagen for at forsøge at finde frem til gruppen. Vidner, som har set gruppen Roskilde station og senere ved Føtex omkring kl. 19.30.-19.40. tiden bedes kontakte politiet på telefon 114.

arrow Nye Borgerlige har fundet spidskandidat til deres første valg
25. september 2020 kl. 13:01 Opdateret: kl. 12:33
arrow Voldeligt overfald i aftes: Større slagsmål ved stationen
16. september 2020 kl. 12:11 Opdateret: kl. 12:11
Synes du, at kommunen er der for dig?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk