26. januar 2021
De endelige tegninger af udvidelsen af Ramsø Hallen er endelig klar. Sådan kommer hallen til at se ud, når udvidelsen er færdig.
gallery icon

Se billedserie

De endelige tegninger af udvidelsen af Ramsø Hallen er endelig klar. Sådan kommer hallen til at se ud, når udvidelsen er færdig.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Hal-udvidelse blev ramt af en mavepuster

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hal-udvidelse blev ramt af en mavepuster
Roskilde - 12. januar 2019 kl. 11:55
Af Britt Nielsen

Før jul måtte byggegruppen for den kommende udvidelse af Ramsø Hallen i Gadstrup skrotte de tegningerne, der var klar, og få lavet nogle nye.

arrow Læs også: Haludvidelse på rette vej efter små bump

- I de første tegninger var det meningen, at der skulle bygges videre på den eksisterende bygning, fortæller formand for Ramsø Hallens bestyrelse, Vinni Smith Dinesen og forklarer, at det viste sig, at etageadskillelsen på den eksisterende hal ikke kunne bære udvidelsen.

- Alt blev fejet af bordet. Det var lidt af en mavepuster, siger Vinni Smith Dinesen.

Hvis man skulle flette den gamle første sal og den nye første sal sammen ud fra den nuværende etageadskillelse, ville det koste tre millioner kroner.

- Så besluttede vi at tegne om og indsnævre os, så det passer med de penge, der er beviliget, siger halinspektør Henning Riber.

Byggegruppen var nødt til igen at se på, hvad der kan lade sig gøre for de 16 millioner kroner, Roskilde Kommune har beviliget til udvidelsen.

Løsningen er blevet sådan, at første del af den eksisterende hal bliver væltet, så man kan lave en ny etageadskillelse.

Det er billigere at lave en ny end at reparere, men det betyder også, at den nye del stadig bliver på godt 700 kvadratmeter, men at der ryger nogle kvadratmeter af den gamle hal. Så alt i alt bliver effekten af udvidelse lidt mindre målt i antallet af kvadratmeter.

Net-artiklen her er en forkortet version af en artikel, der bringes i DAGBLADET Roskilde lørdag den 12. januar. Du kan købe adgang til at læse hele artiklen - og resten af dagens avis - på linket her: http://sn.dk/modules/sn/flow_page_buy

arrow Haludvidelse: Kvalitet koster penge
13. februar 2019 kl. 17:36 Opdateret: kl. 15:34
arrow Nye idéer til haludvidelsen i Ramsø Hallen
13. februar 2019 kl. 15:25 Opdateret: kl. 13:41
Aftalepartier holder fast i, at biler skal kunne konfiskeres ved farlig kørsel - uanset om føreren ejer bilen. Er det en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk