19. september 2019
Fakta Hyrdehøj har fået en sur smiley, fordi den seneste kontrolrapport ikke var umiddelbart synlig. Foto: Lars Ahn Pedersen
Fakta Hyrdehøj har fået en sur smiley, fordi den seneste kontrolrapport ikke var umiddelbart synlig. Foto: Lars Ahn Pedersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Hak nedad til Fakta og Vigen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hak nedad til Fakta og Vigen
Roskilde - 19. marts 2019 kl. 16:25
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Indtil for to år siden havde Fakta Hyrdehøj en elitesmiley. Den røg på grund af en indskærpelse, og nu har supermarkedet fået en sur smiley.

arrow Læs også: Bøde for lune deller i delikatessen

Det skyldes, at den gamle smileyrapport hang, så den ikke var til at se, og det alene var nok til at udløse en bøde og den sure smiley.

Foran kontrolrapport var nemlig et stort skilt. Virksomheden forklarede, at skiltet plejer at stå skråt, så rapport er synlig, og at skiltet måtte være blevet skubbet til, når kurve skulle sættes på plads.

På besøget blev der også fulgt op på de indskærpelser, der var blevet givet ved sidste kontrolbesøg. Her var alt i orden, så det var udelukkende rapportens synlighed, der gav den sure smiley.

Og »karakterbogen for Vigen er blevet dårligere. Her hang en elitesmiley, men det gør der ikke længere, fordi restauranten i Veddelev fik en indskærpelse på grund af mangelfuld egenkontrol. Enhver virksomhed, der beskæftiger sig med levnedsmidler, skal holde styr på varemodtagelse, opbevaringstemperatur, opvarmning og nedkøling, og der skal gøres notater hver uge, men kontrollen viste, at Vigens seneste egenkontrol var foretaget i september. Restauranten lovede at få styr på egenkontrollen straks, men konsekvensen er ikke desto mindre, at elitesmileyen er væk og indtil videre erstattet af en snap så glad smiley.

arrow Restaurant med lunken fisk får sur smiley
02. juni 2019 kl. 08:04 Opdateret: kl. 16:31
Tilmelding til nyhedsbrevet for DAGBLADET / ROSKILDE AVIS PAPERBOY
Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 13. BREAKING-nyheder udsendes efter behov.
* skal udfyldes

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk