17. april 2021
Kulturminister Joy Mogensen besøgte Kunst 4040 om lørdagen. Foto: Henrik Jensen
Kulturminister Joy Mogensen besøgte Kunst 4040 om lørdagen. Foto: Henrik Jensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Hårdt og hyggeligt: Kunst 4040 vender tilbage

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hårdt og hyggeligt: Kunst 4040 vender tilbage
Roskilde - 14. september 2020 kl. 18:31

Hanne og Mogens Hørby er trætte, men glade efter at have fyldt Jyllingecentret med kunst fra torsdag til lørdag med udstillingen Kunst 4040. 15 kunstnere deltog i udstillingen, der oprindelig var planlagt til maj, men i stedet blev gennemført med fire måneders forsinkelse.

arrow Læs også: Kunstudstilling i butikscenter vender tilbage

Mogens Hørby erkender, at der var lidt mere arbejde i Kunst 4040 end forventet, og at vejen dertil ikke var så snorlige som håbet.

- Omvendt må jeg erkende, at det var lidt mere end en succes, set i lyset af coronakrisen. Jeg må indrømme det var sjovt - det var hyggeligt og hårdt, siger han.

Arrangørerne glæder sig især over, at der var mange, som lagde vejen forbi udstillingen på centertorvet og tog en snak med kunstnerne.

- Jeg er vidende om, at der er en børnehave, som har prikket til en af udstillerne, Tomas Eriksson, og spurgt, om han vil levere nogle glade kunstværker til dem, for børnene var ikke til at tage væk fra hans stand, siger Mogens Hørby.

En anden, som heller ikke kunne få armene ned, var Britt Stagis, som vandt lørdagens lodtrækning og kunne gå rundt i de forskellige kunsthåndværksteder og vælge sin præmie. Vinderen blev udtrukket af kulturminister Joy Mogensen, som lagde vejen forbi på dagen, mens udstillingen blev åbnet om torsdagen af borgmester Tomas Breddam.

Hanne og Mogens Hørby sender en tak til alle dem, som støttede Kunst 4040 og lover at vende tilbage næste år med en udfordring til skolerne i Jyllinge.

Britt Stagis vandt lodtrækningen ved Kunst 4040 i Jyllingecentret og kunne vælge blandt de udstillende værker. Her ses hun sammen med en af arrangørerne, Mogens Hørby. Foto: Henrik Jensen

arrow Tykke damer skal skabe glæde i Jyllingecenteret
03. januar 2020 kl. 14:55 Opdateret: kl. 13:38
Lars Løkke starter nyt parti i midten af dansk politik. Kunne du finde på at stemme på hans parti ved næste folketingsvalg?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk