24. august 2019
Henrik Agerlin er frivillig hos DGI Midt- og Vestsjælland og er med i kompetencegruppen, der er med til at arrangere de store forårsopvisninger. Foto: Per Christensen
Henrik Agerlin er frivillig hos DGI Midt- og Vestsjælland og er med i kompetencegruppen, der er med til at arrangere de store forårsopvisninger. Foto: Per Christensen
Foto: Per Buurgaard Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Hårdt frivilligt arbejde bag Danmarks største forårsopvisning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hårdt frivilligt arbejde bag Danmarks største forårsopvisning
Roskilde - 12. marts 2018 kl. 16:09
Af Katrine H. Kristensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

En masse frivillige kræfter stod bag DGIs årlige forårsopvisninger, hvor næsten 6500 deltagere og endnu flere publikummer indtog Roskilde Kongres- og Idrætscenter i weekenden. Hos de frivillige betyder det en masse forberedelse.

arrow Læs også: Billeder: 6500 gymnaster på gulvet i Roskilde

- Der ligger meget koordinering bag. Det er en fordel, at mange af os har været med i teamet i mange år og har erfaringen. Vi har de første deadlines, som starter i september, hvor vi skal have en masse information ud til alle foreningerne på Sjælland. I december begynder vi at lægge programmet for de tre haller, siger Henrik Agerlin, frivillig hos DGI Midt- og Vestsjælland og medlem af kompetencegruppen, som er med til at arrangere stævnerne.

Derudover hjælper Henrik Agerlin også til med praktiske ting, såsom at styre indgangen og sørge for redskaber.

Hos kompetencegruppen er de seks medlemmer. Derudover er der omkring 50 frivillige tilknyttet til stævnet. Det kræver et køligt overblik og en masse frivillige hænder, hvis opvisningerne skal gå op i en højere enhed.

- Når der er 6500 gymnaster og 10.000 tilskuere i løbet af en weekend, så er det mange mennesker, du skal hilse på og hjælpe. Men selvom vi er meget trætte, så går vi alle sammen hjem med følelsen af, at det har været en rigtig god dag. Den glæde, det er at se andre få glæde, det er det, vi brænder for. Når folk har problemer eller er kede af det, og vi kan få det til at lykkes, og de kan gå hjem med en god oplevelse, så er det alle timerne værd, siger Henrik Agerlin.

Tilmelding til nyhedsbrevet for DAGBLADET / ROSKILDE AVIS PAPERBOY
Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 13. BREAKING-nyheder udsendes efter behov.
* skal udfyldes

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk