25. juni 2021
Billetkøberne til de aflyste Roskilde Festival i 2020 og 2021 har i stor stil valgt at overføre deres billet til næste år, hvor der til gengæld kun vil være få billetter til salg. Foto: Jens Wollesen
Billetkøberne til de aflyste Roskilde Festival i 2020 og 2021 har i stor stil valgt at overføre deres billet til næste år, hvor der til gengæld kun vil være få billetter til salg. Foto: Jens Wollesen
Foto: Jens Wollesen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Hård kamp om billetterne til Roskilde Festival 2022

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hård kamp om billetterne til Roskilde Festival 2022
Roskilde - 09. juni 2021 kl. 13:33
Af Lars Ahn Pedersen

Hvis man vil have billet til Roskilde Festival 2022, gælder det om at være hurtigt ude. Ifølge Roskilde Festival har 94 procent af alle dem, der havde billet til festivalen i 2020 og 2021 valgt overføre at deres billet til næste års festival. Det viser tallene, efter at deadline for at få refunderet sin billet udløb.

arrow Læs også: Flere billetter til festival-aflægger

- Og tusind tak for det! Vi er utroligt glade for jeres støtte. Det betyder, at det økonomiske fundament for næste års festival er ganske solidt, skriver Roskilde Festival på sin hjemmeside.

Det betyder samtidig, at der kun vil være få billetter tilbage, når salget åbner til efteråret. Festival råder derfor til, at interesserede skriver sig på ventelisten, så de får besked, når 2022-billetterne sættes til salg. Her gælder først til mølle-princippet, så man har også en chance, selv om man har skrevet sig sidst op på ventelisten.

Hvad angår Roskilde Festivals alternativ i år, endagsarrangementerne Summer Days, så er de også ved at være udsolgte. Lige nu er der kun billetter tilbage til dagskoncerterne fredag den 25. juni med Amina, FVN og Branco og søndag den 27. juni med Sulka, Víík og Bremer/McCoy, der begge afvikles klokken 12-17.

arrow Roskildes nye festival udvider i en ruf
01. juni 2021 kl. 13:45 Opdateret: kl. 13:29
arrow Roskilde Festival klar med otte-dages musik
31. maj 2021 kl. 12:01 Opdateret: kl. 12:02
Afdelinger på sygehuse i hele landet er nu ramt af strejke, fordi to tredjedele af sygeplejerskerne stemte nej til det nye forslag til overenskomst. Forstår du deres løn-utilfredshed?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk