5. august 2020
Det gik ikke som håbet. Gundsølilles damehåndboldhold kunne ikke klare Lyngby, som vandt den anden oprykningskamp til 3. division med 29-21. Dermed spiller Gundsølille stadig i kval-rækken i næste sæson. Foto: Lars Kimer
Det gik ikke som håbet. Gundsølilles damehåndboldhold kunne ikke klare Lyngby, som vandt den anden oprykningskamp til 3. division med 29-21. Dermed spiller Gundsølille stadig i kval-rækken i næste sæson. Foto: Lars Kimer
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Håndbolddrømmen brast: Gundsølille misser 3. division

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Håndbolddrømmen brast: Gundsølille misser 3. division
Roskilde - 15. april 2019 kl. 15:18
Af Lars Kimer
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

29-21 stod der til hjemmeholdet Lyngby på måltavlen, da den sidste af to kvalifikationskampe til damehåndboldens 3. division sluttede. Dermed var det langt fra nok, at Gundsølille vandt den første kamp med en enkelt pind hjemme i Gundsølillehallen. Fem års eventyr med træner John Stilling-Laursen ved roret sluttede dermed ikke helt så lykkeligt, som mange i håndboldklubben havde håbet. Men to oprykninger på tre år er nu alligevel mere end godkendt.

arrow Læs også: Video og billedserie: Håbet om 3. division lever i lille landsby

- Lyngby var topklar. De ville det mere end os, og så kunne man se, at de har spillet i et højere tempo hele sæsonen. De er blevet presset 60 minutter i hver kamp. Det er vi ikke. Lyngby har også hentet syv ud af de 14 point, de fik i sæsonen i de sidste fire kampe, så det er gået opad for dem, siger John Stilling-Laursen, som nu overlader trænergerningen til 47-årige Camilla Offendal.

- Det er måske ikke den værste start for en ny træner. Nu får Camilla holdet i en række, hvor vi ved, de kan begå sig. Så kan Camilla sætte sit præg på holdet og få dem klar i løbet af sæsonen til at gøre et nyt forsøg på at rykke op, siger John Stilling-Laursen.

En anden ting, som kan blive rigtig spændende i næste sæsons kval-række, er lokalopgør.

- Der er tre kval-puljer på Sjælland. Både Frederikssund, Fløng, Tune, Lejre, Roskilde Håndbold og Gundsølille har hold i kval-rækken. Det kunne jo være virkelig sjov at havne i en meget lokal pulje, siger den afgående træner.

Der var cirka 70 tilskuere fra Gundsølille, som havde taget turen med til Lyngby til den sidste kamp.

arrow Lyt lige: Verdensmestrene vandt over Gundsølille
08. april 2019 kl. 05:16 Opdateret: kl. 10:04
Sundhedsstyrelsen opfordrer nu til at man bruger mundbind i myldretiden: Synes du det er en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk