25. oktober 2021
Gundsø Amatør Scene har kastet sig over »Gys i blomsterbutikken« som sin næste forestilling, der har premiere den 7. oktober. Foto: GAS
Gundsø Amatør Scene har kastet sig over »Gys i blomsterbutikken« som sin næste forestilling, der har premiere den 7. oktober. Foto: GAS
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Gys med GAS: Kultfilm opføres som teater på helt ny scene

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Gys med GAS: Kultfilm opføres som teater på helt ny scene
Roskilde - 24. september 2021 kl. 06:04

Kultfilmen »Gys i blomsterbutikken« er udgangspunktet for Gundsø Amatør Scenes næste forestilling, der opføres på en helt ny scene på Spraglehøjgaard i Jyllinge. Der er premiere torsdag den 7. oktober klokken 19.30, og forestillingen opføres desuden fredag den 8. oktober klokken 19.30 og lørdag den 9. oktober klokken 16.

»Gys i blomsterbutikken« var oprindeligt en film fra 1960 af Roger Corman, men blev senere til en musical, der også blev filmatiseret i 1986. Eva Hejlsø har bearbejdet og omskrevet historien på ny, og hendes version er bestemt ikke for børn, lyder det fra GAS. Det handler dog fortsat om en blomsterbutik og en kødædende blomst, der viser sig at være meget sulten.

Forestillingen er i ni små akter og varer cirka halvanden time inklusiv 20 minutters pause. Den ny scene har plads til flere publikummer, men da billetsalget ifølge GAS er gået stærkt, skal man nok ikke tøve for længe. Billetterne koster 80 kroner og købes hos Birgit, tlf. 61 85 01 26 eller Jette, tlf. 26 74 48 00.

Synes du, der skal lægges klima-afgifter på flyrejser?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk