11. december 2019
Roskilde GymShow skulle inspirere Roskildes egne gymnaster, men showet blev ramt af afbud. Her er det Roskilde Delingsførerhold til DGI?s forårsopvisning. Foto: Jens Wollesen
Roskilde GymShow skulle inspirere Roskildes egne gymnaster, men showet blev ramt af afbud. Her er det Roskilde Delingsførerhold til DGI?s forårsopvisning. Foto: Jens Wollesen
Foto: Jens Wollesen SJ-MEDIER
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Gymnastikkens store show blev ramt af afbud

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Gymnastikkens store show blev ramt af afbud
Roskilde - 24. juni 2019 kl. 15:40
Af Britt Nielsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der var lagt op til det helt store gymnastikshow i Roskilde Kongrescenter lørdag eftermiddag.

Fire lokale foreninger var gået sammen om at invitere de bedste gymnastikhold til Roskilde GymShow. Men luften gik allerede inden lørdag lidt af showet, da otte ud af 14 hold meldte afbud.

Og måske har showet simpelthen ligget på et forkert tidspunkt.

- Dem, som har meldt afbud, har sagt, at det lå lige i deres eksaminer. Folk bliver studenter eller skriver bachelor-projekter, og så har holdene ikke villet stille med et halvt hold, fortæller Jeppe Østergaard Nielsen, som sammen med Christian Harck har stået for planlægningen.

De er friske på at prøve igen. Efter festivalen skal de holde møde med Roskilde-klubberne for at vejre stemningen.

- Hvis vi gør det igen, så ligger vi det formentlig tidligere. Men vi skal lige høre klubberne, hvad der passer dem, siger Jeppe Østergaard Nielsen.

Roskilde GymShow var først og fremmest en mulighed for at give inspiration til de mange gymnaster, som bor i Roskilde. Showet skulle desuden inspirere nye gymnaster til at begynde på sporten.

Seks hold var på gulvet, og showet varede i to en halv time, så noget inspiration har der heldigvis været for de lokale gymnaster.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk