29. maj 2020
Gymnastikholdet Delingsførerne Roskilde ses her under en opvisning til gymnastikfestivalen World Gymnaestrada i Østrig. Foto: GymDanmark
gallery icon

Se billedserie

Gymnastikholdet Delingsførerne Roskilde ses her under en opvisning til gymnastikfestivalen World Gymnaestrada i Østrig. Foto: GymDanmark
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Gymnaster fra Roskilde mødte hele verden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Gymnaster fra Roskilde mødte hele verden
Roskilde - 15. juli 2019 kl. 17:34
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

62 seniorgymnaster fra Roskilde har netop været med til verdens største gymnastikfestival World Gymnaestrada 2019, der blev holdt i Dorbirn i Østrig fra den 7. til 13. juli. Gymnastikholdet Delingsførerne Roskilde deltog sammen med 18.000 gymnaster fra 66 lande. Den danske delegation bestod af 917 gymnaster, som var fordelt på 17 hold fra gymnastikorganisationerne GymDanmark (Danmarks Gymnastik Forbund) og DGI Gymnastik.

arrow Læs også: Video og billeder: Danmarks største gymnastikopvisning: Hallerne var proppet

Delingsførerne Roskilde består af 62 gymnaster fra 40 til 74 år. Flere af deltagerne på holdet har viet deres liv til gymnastik, lige fra de spæde første gymnastiktrin til gennem årene også at være trænere, ledere og frivillige i foreningen hjemme. For dem handler Gymnaestrada-ugen om sammenhold og fællesskab, som er det vigtigste i livet for dem.

- Gymnastik er hele mit liv, og jeg har viet mig selv til opvisning. Derfor er det en af de største oplevelser at opleve, hvordan vi er blevet taget imod af alle de andre her i Østrig. Vi har følt os virkelig velkomne og tudet flere gange, når vi er gået af gulvet, siger Mie, som var med for første gang.

Doris, som er holdets ældste på 74 år, var med for tredje gang.

- Dornbirn er helt sin egen, og vi er blevet taget rigtig godt imod. Jeg er vild med den østrigske folklore. Hvis alle mennesker var som gymnaster, var der ingen krige i verden. Man får et fantastisk sammenhold, som gør det, vi kommer til at elske hinanden efter sådan en uge, siger hun.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk