18. oktober 2021
Anders Tingleff Nielsen fra Roskilde Gymnasium er blandt de 15 ungeambassadører, som skal fortælle deres jævnaldrende om Unescos arbejde. Foto: Roskilde Gymnasium
Anders Tingleff Nielsen fra Roskilde Gymnasium er blandt de 15 ungeambassadører, som skal fortælle deres jævnaldrende om Unescos arbejde. Foto: Roskilde Gymnasium
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Gymnasieelev skal øge kendskabet til Unesco

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Gymnasieelev skal øge kendskabet til Unesco
Roskilde - 16. september 2020 kl. 19:39

Anders Tingleff Nielsen, som går i 2.g på Roskilde Gymnasium, er netop blevet valgt til Unge Ambassadør-teamet i Unescos verdensmålsskoler. I skoleåret 2020/21 skal Anders Tingleff Nielsen sammen med de 14 øvrige ungeambassadører i Danmark være med til at skabe opmærksomhed om og udbrede kendskab til FN og Unesco, der er FN's organisation for uddannelse, kultur, kommunikation og videnskab.

arrow Læs også: Mary med mundbind på Roskilde Gymnasium

De unge skal informere om organisationen og ikke mindst om Unescos værdier, målsætninger og indsatsområder. Ungeambassadør-teamet indgår i år også konkret i arbejdet med markering af FNs 75-års jubilæum.

- Jeg vil gerne arbejde med problematikker og ideer indenfor uddannelse og bæredygtighed, som også er relevant for mit eget gymnasium, som jeg dermed kan tage med tilbage og fortælle om. Jeg håber også, at jeg sammen med elever på gymnasiet vil have mulighed for at implementere bæredygtige initiativer, som jeg har hørt om fra andre skoler, siger Anders Tinglef Nielsen, som siden 1.g har været aktiv i gymnasiets Grøn Skole-udvalg.

Roskilde Gymnasium er sammen med ca. 30 andre skoler i Danmark Unesco verdensmålsskole og har forpligtet sig til at have de 17 verdensmål med i mange aktiviteter på skolen.

arrow Stor billedserie: Kronprinsesse Mary på Amtet
18. november 2020 kl. 15:15 Opdateret: kl. 14:45
arrow Billeder og video: Marys gymnasiebesøg var for en udvalgt skare
18. november 2020 kl. 12:17 Opdateret: kl. 14:49
arrow Se billederne: Mary blev genforenet med årets julemærke
26. oktober 2020 kl. 11:46 Opdateret: kl. 12:04
Rejser du til udlandet i år?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk