17. januar 2019
43-årige Gunnva Midjord er flyttet til Københavnsvej 63 A fra Algade. Foto: Kenn Thomsen
gallery icon

Se billedserie

43-årige Gunnva Midjord er flyttet til Københavnsvej 63 A fra Algade. Foto: Kenn Thomsen
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Gunnva er flyttet: For dårlige p-muligheder i Algade

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Gunnva er flyttet: For dårlige p-muligheder i Algade
Roskilde - 18. april 2018 kl. 12:36
Af Katrine H. Kristensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Efter halvandet år i Algade flytter 43-årige Gunnva Midjord sin tøjbutik Gunnva ud af bymidten i Roskilde for i stedet at åbne butikken op på Københavnsvej 63A.

arrow Læs også: Gunnva vækker gensynsglæde

Det er 10 år siden, at Gunnva Midjord åbnede sin tøjbutik Gunnva, som henvender sig til kvinder i størrelserne 38-56. Butikken startede i centeret Ro's Torv, efterfølgende i Rund og Raps gamle lokaler i Algade, og nu er Gunnva flyttet til Københavnsvej 63A. Det var også en travl åbningsdag, hvor det strømmede ind med kunder.

- Jeg havde ikke gjort så meget for at reklamere for den nye åbning, så jeg var meget overrasket over, hvor mange kunder der kom. Det væltede nærmest ind. De synes, at det var en rigtig flot indrettet butik, så det er jeg selvfølgelig glad for, siger butiksejer Gunnva Midjord.

Flytningen betyder samtidig, at butikken er rykket væk fra den travle bymidte og ud til en vej, hvor der er længere mellem tøjbutikkerne. Det er der en særlig grund til.

- Det ligger udenfor centrum, men parkeringsmulighederne er supergode, derfor valgte jeg stedet. Jeg er ikke en kædebutik, hvor kunder kommer tilfældigt ind fra strøget. Jeg har mange faste kunder, der kommer til butikken i bil, siger Gunnva Midjord og fortsætter:

- De ved, hvad jeg sælger. De ved, at jeg sælger dametøj i de her størrelser, og jeg sælger nogle mærker, som ikke er der i forvejen, og tøj som skiller sig ud fra kædebutikkerne. I Algade var det svært for kunderne at finde parkering, og det er de færreste, som gider gå flere kilometer efter en butik, siger hun. I baggården til butikken er der plads til mellem otte og ti biler.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk