20. oktober 2019
Så er det en aftale, borgmester! Andreas Rasmussen og Marie Vedel fra Grundsmag rykker ind i Byens Hus med folkekøkken, cafémad, brunch og meget andet godt. Første servering er efter sommerferien. Foto: Kenn Thomsen
gallery icon

Se billedserie

Så er det en aftale, borgmester! Andreas Rasmussen og Marie Vedel fra Grundsmag rykker ind i Byens Hus med folkekøkken, cafémad, brunch og meget andet godt. Første servering er efter sommerferien. Foto: Kenn Thomsen
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Grundsmag bliver en del af Byens Hus

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Grundsmag bliver en del af Byens Hus
Roskilde - 08. juni 2019 kl. 12:02
Af Britt Nielsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Et nyt spisested i Byens Hus har været omdiskuteret, og et par aftaler med forpagtere er gået galt. Så det var en glad borgmester Joy Mogensen, som fredag eftermiddag kunne sætte sin krusedulle på en forpagtningsaftale med Marie Vedel og Andreas Rasmussen fra Grundsmag.

- Det er ingen hemmelighed, at vi har skullet finde et koncept, som kunne passe ind. Det var vigtigt at finde noget, som ikke er Vivaldi og ikke er Raadhuskælderen. Og det er I, sagde Joy Mogensen, mens hun fik et glas sparkling te uden alkohol.

Grundsmag blev skabt af Marie Vedel og Jens Kristensen for tre år siden. For næsten to et halvt år siden åbnede de for takeaway og madskole på Helligkorsve

De har tidligere fået en del opmærksomhed ved at sælge cowboytoast med hestekød på Roskilde Festival. I år vil de sælge en variant af den belgiske moules frites med blåmuslinger.

Jens Kristensen er nu ude af Grundsmag, men vil formentlig blive hentet ind til eksempelvis brødkurser. I stedet har Marie Vedel fået Andreas Rasmussen som kompagnon. Han skal være køkkenchef, mens Marie Vedel skal sørge for, at det hele kører, som det skal.

Grundsmag vil ikke køre klassisk cafémad, men mere have hverdagsretter med et tvist. Desuden bliver der folkekøkken og brunch i weekenden.

ommeren.
Efter planen åbner Grundsmag i Byens Hus den 1. september, men allerede i midten af august bliver der formentlig noget udeservering.

Tilmelding til nyhedsbrevet for DAGBLADET / ROSKILDE AVIS
Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 13. BREAKING-nyheder udsendes efter behov.
* skal udfyldes

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk