23. februar 2020
Team Viadukten har gokartkørerne Mikkel Sigaard (tv) og Nicolai Bergdahl med til ROK-cup-superfinalen i Italien i denne uge.
Team Viadukten har gokartkørerne Mikkel Sigaard (tv) og Nicolai Bergdahl med til ROK-cup-superfinalen i Italien i denne uge.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Gokart-drenge til VM i Italien

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Gokart-drenge til VM i Italien
Roskilde - 07. oktober 2019 kl. 19:17
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Mikkel Sigaard og Nicolai Bergdahl fra Team Viadukten i Roskilde har begge kvalificeret sig til ROK-cup-superfinalen i Italien, som er det officielle VM i klassen.

arrow Læs også: Viaduktens kørere henter digitalt VM-guld

Det sker efter en sæson, hvor Mikkel Sigaard blev mester ved at vinde samtlige fire finaler i ROK-cup, mens Nicolai Bergdahl blev samlet treer. For Nicolai Bergdahls vedkommende er det anden gang, han er med til VM. Sidste år blev han nummer 72 og håber at forbedre placeringen.

435 kørere fra 52 lande og fem kontinenter deltager i VM, der køres på International South Garda Cirquit of Lonato i Norditalien. Kvalifikationer og finaler afvikles torsdag, fredag og lørdag i uge 41 og kan følges via linket på fritidsklubben Viaduktens facebookside. Mikkel Sigaard kører i kart nummer 877, mens Nicolai Bergdahl har nummer 806.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk