15. oktober 2018
Der var nerver på hos Venstres Evan Lynnerup onsdag, da der blev talt stemmer op til byråd og regionsråd. Både han og Annemarie Knigge, som også ses på billedet er begge genvalgt. Foto: Lars Kimer
Der var nerver på hos Venstres Evan Lynnerup onsdag, da der blev talt stemmer op til byråd og regionsråd. Både han og Annemarie Knigge, som også ses på billedet er begge genvalgt. Foto: Lars Kimer
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Godt regionsvalg: Nu skal syv kæmpe for sygehuset

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Godt regionsvalg: Nu skal syv kæmpe for sygehuset
Roskilde - 24. november 2017 kl. 12:07
Af Lars Kimer
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Roskilde-politikerne bliver særdeles godt repræsenteret i det nye regionsråd. De seneste fire år har fire Roskilde-politikere skullet tale for Roskilde Sygehus. Det tal er nu sat op til syv, eftersom hele fem partier har fået Roskilde-repræsentation i regionsrådet.

arrow Læs også: Tilfreds sygehusgruppe: Vi kunne ikke have fået bedre svar

Annemarie Knigge (S), Tina Boel (SF), Gitte Simoni (DF) og Evan Lynnerup (V) opnåede genvalg, mens Jorun Bech (S), Jan Herskov (DF) og Jørgen Holst (EL) er nyvalgte.

- Det er i min verden et resultat af det store fokus, der har været på sygehussagen, og det er et godt afsæt for at få lavet en bedre aftale for vores sygehus, siger borgmester i Roskilde, Joy Mogensen (S).

Det er i 2018, at den store aftale om sygehusstrukturen skal laves, og der skal Roskilde udnytte den nyvundne styrke.

- Syv af 41 medlemmer er nu fra Roskilde. Det skal vi arbejde aktivt med, og jeg indkalder snarest de syv til et møde, hvor sygehuset står højest på listen. Det er startet godt med, at vi nu skal forvente at kunne beholde læger på skadestuen. Men vi skal have en endnu bedre aftale for de mange af Region Sjællands borgere, for hvem Roskilde Sygehus er det naturlige valg, siger Joy Mogensen.

arrow Politikere vil have skadestuelæger døgnet rundt
11. oktober 2017 kl. 12:54 Opdateret: kl. 12:54

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk