24. november 2017
Foto: Kim Rasmussen
Foto: Kim Rasmussen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Godt med bling-bling: Nærgående østeuropæere ribbede kvinder på Ro's Torv

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Godt med bling-bling: Nærgående østeuropæere ribbede kvinder på Ro's Torv
Opdateret 17. marts 2017 kl. 10:55
Roskilde - 17. marts 2017 kl. 10:27
Af Lars Kimer
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det gik desværre som frygtet, da to kvinder gik på cafe Vivaldi på Ro's Torv torsdag middag. Midt under hyggen blev kvinderne, heraf en 38-årig kvinde fra Slagelse, antastet af to mænd med østeuropæisk udseende. De ville gerne finde til Ringsted.

De to mænd blev mere og mere nærgående og ville gerne sidde med ved bordet på caféen, hvilket kvinderne ikke synes var nogen videre god ide, så til sidst forlod mændene caféen.

Kvinderne opdagede først senere at både en taske og nogle af deres indkøbsposer var forsvundet med mændene.

Desværre gik der helt til klokken 15.33 før kvinderne anmeldte episoden. De havde nemlig først brugt tiden på at lede efter de to mænd i centeret.

Den ene mand beskrives som 45-50 år, 175-180 centimeter høj. Manden var brun i huden, fedladen og havde sort kort hår. Manden havde en »tribal-tatovering på venstre arm og han talte dansk med accent. Han havde en mørkeblå blank pilotjakke, sort Adidas-trøje med orange striber, mørkeblå posede bukser med hvid/blågrøn skrift Karl Kani på højre lår, blå Adidas-kondisko med hvide striber.

Den anden mand var også 45-50 år men væsentlige højere, nemlig 195-200 centimeter. Manden beskrives som spinkel med brun hud, sort mellemlangt hår og skæg omkring munden. Han havde »diamantørering« i ene øre, spids tatovering op af halsen, »guldkæde« om halsen med dollartegn som vedhæng. Manden talte dansk med accent og var iført grøn pilotjakke, adidastrøje, lyse posede bukser med skrift Karl Kani. Manden havde også en bæltetaske.

Kvinden mistede 3300 i kontanter, fem pakker smøger, parfume, makeup, solbriller og indholdet af poserne som var fyldt med ting fra Zizzy, Change, Matas og Bahne

Lokalpolitiet i Roskilde hører gerne fra personer, der har bemærket de to mænd i området. Ring på tlf. 114 med oplysninger i sagen.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk