28. maj 2020
Nedrivningen af Hersegade 14 er begyndt i dag. Den ny bygning bliver med en ekstra etage, så den får samme størrelse som nabobygningerne. I mellemtiden er glarmestervirksomheden Karl E rykket ind i Hersegade 10. Foto: Steen Østbjerg
gallery icon

Se billedserie

Nedrivningen af Hersegade 14 er begyndt i dag. Den ny bygning bliver med en ekstra etage, så den får samme størrelse som nabobygningerne. I mellemtiden er glarmestervirksomheden Karl E rykket ind i Hersegade 10. Foto: Steen Østbjerg
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Glarmester bygger nye rammer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Glarmester bygger nye rammer
Roskilde - 16. oktober 2019 kl. 15:41
Af Steen Østbjerg
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

I morges begyndte nedrivningen af Karl E's ejendom i Hersegade 14. Imens er glarmestervirksomheden rykket et par numre længere ned ad gaden, men vender tilbage, når den nybyggede erstatning er klar til at blive taget brug.

- Det er noget, vi har talt om i flere år, men at finde ud af det rigtige, har været noget af en udfordring. Vi har undersøgt flere muligheder, også for at flytte ud og bygge nyt, men alle ved, vi ligger i Hersegade, og 20 procent af vores omsætning kommer fra butikken, så det ville være fjollet at flytte ud, siger glarmester Torben Nielsen.

Selve beslutningen om at bygge nyt blev taget for tre-fire år siden. Siden er der brugt tid på at tilpasse byggeriet, så det falder bedst muligt ind i gadebilledet. Huset bliver på to en halv etage med to boliger oven på forretningen, og Torben Nielsen flytter selv ind på første sal.

Frem for alt giver nybyggeriet dog bedre langt bedre forhold for virksomheden, blandt andet fordi den ny bygning bliver lidt dybere end den gamle og dermed flere kvadratmeter.

- Vi får en meget mere reel butik, som bliver bygget sammen med værkstedet, siger Torben Nielsen.

Indtil byggeriet er afsluttet, holder Karl E til i Hersegade 10. Torben Nielsen regner med være tilbage på de helt nye rammer på den gamle adresse på samme tid næste år.

Læs mere i DAGBLADET Roskilde.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk