13. maj 2021
(Foto: Mogens Ohm Jensen)
(Foto: Mogens Ohm Jensen)
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Gensyn med minikonfirmanderne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Gensyn med minikonfirmanderne
Roskilde - 21. april 2021 kl. 14:58

I Jakobskirken på Astersvej tog medarbejderne onsdag imod minikonfirmanderne fra Lysholmskolen. De to grupper børn begyndte på deres minikonfirmandforløb i november, hvor præsten underviste dem på skolen, men det blev afbrudt i december, da meget af samfundslivet blev lukket ned. I dag fik de belønningen for deres tålmodighed og kunne mødes med sognepræst Mogens Ohm Jensen i kirken.

Minikonfirmanderne tændte lys, sang sammen og hørte fortællingen om patriarken Jakob, som Jakobskirken er opkaldt efter. Fadervor blev hjulpet på vej med fagter, for eleverne bruger TegnTilTale for bedre at gribe meningen med ordene. Højdepunktet kom, da præsten gav dem lov til at ringe med kirkeklokkerne og lave stor lyd.

Nu glæder børnene fra Lysholmskolen sig til næste gang, hvor organist Henrik Bjørnum vil vise dem orglet. Forløbet slutter med familiegudstjeneste på Kristi himmelfartsdag torsdag 13. maj klokken 10 til 11. Her får børnene overrakt et diplom som bevis for deres deltagelse.

Selvom Danmark har skrottet vaccinerne fra AstraZeneca og Johnson & Johnson, arbejdes der på en model, så man frivilligt kan vælge dem. Kunne du finde på det?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk