28. oktober 2020
Så »flot« så det ud fra oven mandag aften, da branden fortsat ulmer hos Solum. Foto: Daniel Tronholm
gallery icon

Se billedserie

Så »flot« så det ud fra oven mandag aften, da branden fortsat ulmer hos Solum. Foto: Daniel Tronholm
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Se de vilde billeder af den brændende »vulkan«

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Se de vilde billeder af den brændende »vulkan«
Opdateret 19. oktober 2020 kl. 16:50
Roskilde - 27. september 2020 kl. 10:09
Af Lars Kimer

»Vulkanen« hos affaldshåndteringsvirksomheden Solum i Roskilde ulmer stadig. Og det er uvist, hvor længe det kommer til at vare ved. Måske helt op til en måned.

arrow Læs også: »Kun« 8500 kubikmeter tilbage i vulkanen

Den store glød tiltrækker sig naturligvis opmærksomhed, blandt andet fra fotografer. En af dem er Daniel Tronholm fra Vindinge, som har en lille drone, han elsker at tage billeder med, og mandag aften ramte han nogle helt fantastiske skud af branden, som vi har fået lov at bringe.

- Jeg har fløjet drone i mange år. Lige nu har jeg en lille bitte drone på 249 gram til bare 3000 kroner. Den er så lille, at den ikke kræver ansvarsforsikring, og da jeg flyver uden for byzoner kan jeg også slippe for et dyrt professionelt dronecertifikat, fortæller han.

Det var Daniels kone, som i aftes kørte forbi Lillevang, og da hun kom hjem, kunne hun fortælle, at det lyste helt vildt flot op fra Solum, hvor branden er opstået.

- Det var naturligvis mit signal til at komme af sted med dronen, og jeg nåede det lige i skumringen. Jeg kunne godt fornemme, at det var en speciel aften. Hvis det bliver for mørkt, så flyver dronen, jeg har, simpelthen ikke, forklarer han.

- Jeg synes selv, at billederne er blevet helt vildt flotte. Det er min hobby, så jeg er altid rigtig glad, når noget lykkes godt, og folk kan lide det. Jeg tager også tit til Boserup, fjorden eller Hedeland for at skyde billeder, og her i Vindinge kontakter folk mig af og til for at få skudt et billede af deres hus, hvis de har bygget om fx. Så hygger jeg mig med det, fortæller han.

Daniel Tronholm gik i begyndelsen af 90'erne på Roskilde Handelsskole og har siden da arbejdet for Coop i blandt andet Osted. I dag er han uddeler i Superbrugsen i Herstedvester, og i fritiden er han spejderleder hos KFUM Spejderne i Roskilde Ring.

arrow S: Har vi givet Solum for lang line?
13. oktober 2020 kl. 13:36 Opdateret: kl. 13:03
arrow Vand kan ikke slukke Roskildes vulkan
21. september 2020 kl. 16:38 Opdateret: kl. 14:49
Bliver du påvirket af overgangen til vintertid?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk