22. oktober 2021
Sangskriveren og musikeren Thomas Ulrik Larsen, der tidligere var sanger i kopi-bandet »Pink Floyd Project«, har netop udsendt sit andet album under navnet »Lysår«.
gallery icon

Se billedserie

Sangskriveren og musikeren Thomas Ulrik Larsen, der tidligere var sanger i kopi-bandet »Pink Floyd Project«, har netop udsendt sit andet album under navnet »Lysår«.
Foto: Victor Mark Kruse, Burning for Photography
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Gennemtestede sange på nyt album

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Gennemtestede sange på nyt album
Roskilde - 27. august 2013 kl. 14:28
Af Lars Ahn Pedersen

Roskilde: Når en sanger og musiker sender et nyt album på gaden, er de som regel spændte på, hvordan publikum reagerer på sangene.

Den bekymring har Lysår alias Thomas Ulrik Larsen fra Roskilde dog ikke, for de 11 sange på hans nye album »Frontfigur på orlov« er for længst blevet spillet og afprøvet foran publikum over en længere periode.

- Numrene er blevet udviklet på scenen, og det er de blevet markant bedre af. Jeg har kunnet bruge publikums reaktioner til at opdage, om der mangler en passage. Og når man oplever, at folk falder fra det samme sted tre gange i træk, så er der nok noget i vejen, siger han.

Oprindeligt var det planen, at Thomas Ulrik Larsen skulle have indspillet albummet på traditionel vis - dvs. først indspille sangene og derefter præsentere dem for publikum. Men det tog så lang tid at finde et indspilningsstudio, at det til sidst kriblede i ham for at komme ud at spille.

- Det er dyrt at spille med et band, så jeg begyndte at tage ud alene. Det har vist sig at være fantastisk godt at spille sine sange på forskellige måder, for man lærer dem bedre at kende, siger han.

Læs mere i DAGBLADET Roskilde tirsdag.

Synes du, der skal lægges klima-afgifter på flyrejser?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk