11. december 2019
Lars Wie Andersen stopper som leder af RoS Gallery, og ejerne har valgt at sætte galleriet i Gasværket til salg. Foto: Hans-Jørgen Johansen
gallery icon

Se billedserie

Lars Wie Andersen stopper som leder af RoS Gallery, og ejerne har valgt at sætte galleriet i Gasværket til salg. Foto: Hans-Jørgen Johansen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Galleri på Gasværket sat til salg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Galleri på Gasværket sat til salg
Roskilde - 23. juli 2019 kl. 15:33
Af Lars Ahn Pedersen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

RoS Gallery i Gasværket på Roskilde Havn er sat til salg, da den daglige leder af galleriet Lars Wie Andersen har valgt at søge nye udfordringer. Derfor har ejerne, ægteparret Maria og Lars Dietrichsen, besluttet at sætte galleriet til salg.

arrow Læs også: Sko fyldte galleri med kvinder

- Vi har stor forståelse for, at Lars Wie Andersen nu ønsker at søge nye udfordringer. Han har været på galleriet i fire år nu, og han er afholdt blandt både gæster og kunstnere. Men når en dør lukkes, er der altid en ny, der åbnes, og nu er vi rigtigt spændte på hvad fremtiden bringer. Vi elsker Gasværket og ønsker fortsat, at det skal være et dynamisk kulturhus med masser af energi og liv. Derfor afsøger vi også flere forskellige muligheder for den fremtidige drift, siger Maria Dietrichsen.

- Vi har forskellige følere ude og er også i dialog med nogle af de andre aktører i huset omkring det fremtidige samarbejde i huset. Men i første omgang slår vi lidt på trommer, også håber vi, at vi inden længe kan præsentere en spændende ny løsning for galleriet, siger hun.

Lars Wie Andersen kom til som gallerist i det daværende Galleri NB på Gasværket i 2006 og blev to år senere gjort til medejer. Fra 2012 til 2015 var det Galleri Labr, som havde lokalerne, men i 2015 vendte Lars Wie Andersen tilbage og ændrede navnet til RoS Gallery.

arrow Ghita Nørby flettede bjerggorillaer ind i kunstsnak
19. marts 2018 kl. 08:55 Opdateret: kl. 08:55
arrow Troede de havde en Warhol-kopi: Det var en sjælden original
17. november 2017 kl. 15:39 Opdateret: kl. 15:58

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk