1. december 2020
Gældsstyrelsen har hovedsæde i Middelfart, men åbnede for tre år siden en afdeling i Trekroner i Roskilde. På billedet ses underdirektør Kristian Ryom. Foto: Steen Østbjerg
Gældsstyrelsen har hovedsæde i Middelfart, men åbnede for tre år siden en afdeling i Trekroner i Roskilde. På billedet ses underdirektør Kristian Ryom. Foto: Steen Østbjerg
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Gældsstyrelsen søger 25 nye medarbejdere på Sjælland

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Gældsstyrelsen søger 25 nye medarbejdere på Sjælland
Roskilde - 20. maj 2020 kl. 11:29

Gældsstyrelsen gennemfører en ny, stor ansættelsesrunde og skal til sin afdeling i Roskilde bruge 25 personer til at hjælpe med styrelsens arbejde. Gældsstyrelsen er det offentliges inddrivelsesmyndighed og henter hvert år milliarder af kroner tilbage til statskassen. Sidste år slog styrelsen rekord med 8,7 milliarder kroner.

- De penge, vi inddriver i Gældsstyrelsen, er med til at finansiere vores velfærdssamfund, og derfor er man som medarbejder hos os virkelig med til at gøre en forskel, siger underdirektør i Gældsstyrelsen, Kristian Ryom.

Styrelsen er på jagt efter flere forskellige medarbejderprofiler til driftscentret i Trekroner i Roskilde. Der skal blandt andet ansættes omkring 15 nye fogeder, der skal køre ud til skyldnerne for at inddrive gæld. Et job, hvor der udover faglighed også kræver medmenneskelighed.

- Det er et job, hvor man møder mennesker, der står i en vanskelig situation. Derfor kræver det, at man udviser ordentlighed og ikke mindst empati overfor de udfordringer, der kan ligge bag for skyldneren, siger Kristian Ryom.

Ansøgningsfristen er lige om hjørnet for stillingerne, og derfor opfordrer styrelsen til at søge med det samme, hvis et job hos Gældsstyrelsen har interesse. Med de nye ansættelser vil styrelsens afdeling i Roskilde komme op på ca. 280 ansatte.

Stillingsopslagene kan ses på gaeldst.dk/job

Det er frivilligt og gratis for den enkelte, når Danmark - formentlig snart - begynder at vaccinere befolkningen mod covid-19. Vil du vælge at blive vaccineret?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk