21. oktober 2021
Niels Erichsen og Niels Honoré fra Fysiodanmark Roskilde udvider forretningen og overtager fra 1. september Fysiodanmark Ølstykke. Foto: Kim Rasmussen
Niels Erichsen og Niels Honoré fra Fysiodanmark Roskilde udvider forretningen og overtager fra 1. september Fysiodanmark Ølstykke. Foto: Kim Rasmussen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Fysioterapeuter udvider forretningen: Overtager klinik i nabokommune

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fysioterapeuter udvider forretningen: Overtager klinik i nabokommune
Roskilde - 22. juli 2021 kl. 18:29

Efter 16 år med fysioterapiklinik og træningscenter i Roskilde udvider de to erfarne fysioterapeuter Niels Erichsen og Niels Honoré nu forretningen med en klinik mod nord, når Fysiodanmark Roskilde fra 1. september overtager Fysiodanmark Ølstykke.

arrow Læs også: Online træning sparker gang i motionen på gymnasium

- Fysiodanmark Ølstykke er en stor og veldrevet klinik, som vi er meget glade over at kunne overtage, siger administrerende direktør Niels Erichsen, der køber klinikken sammen med sin forretningspartner Niels Honoré.

- Klinikken er for nylig flyttet i nye lokaler lige ved stationen, og den tidligere ejer, vores gode mangeårige kollega Mads Hyldgaard, har skabt en klinik med gode medarbejdere og høj faglighed, som passer perfekt ind i vores vision og til vore værdier. Vi ser frem til at få et anker mod den nordlige del af fjorden. så vi kan fortsætte vores arbejde med varig bedring og sund livsstil langs med fjorden og i oplandet, siger Niels Erichsen.

Visionen for Fysiodanmark Roskilde har i mange år været klar og tydelig: Alle i og omkring Roskilde fortjener at have fysik til det liv, de gerne vil leve. Igennem fysioterapi, genoptræning og forebyggelse har klinikken i Roskilde påvirket sundheden for rigtig mange borgere i og omkring Roskilde.

- Med opkøbet og sammenlægningen sætter vi nu endnu mere fokus på vores strategi om at være Roskilde og omegns foretrukne valg, når det gælder fysioterapi, genoptræning, forebyggelse og produkter omkring disse ydelser, siger Niels Erichsen.

Mads Hyldgaard fortsætter som fysioterapeutisk konsulent og skal derudover arbejde med kommunikationen og markedsføring. Han glæder sig over at kunne overdrage sin klinik til Niels Erichsen og Niels Honoré.

- Efter næsten syv fantastiske år med faglig udvikling, mentorfunktion, iværksætteri er klinikken nu et sted, hvor det rigtige er at overdrage den til de to erfarne fysioterapeuter Niels og Niels. Jeg er dybt taknemmelig over at have været med at skabe en klinik med en meget høj faglig standard og en personalegruppe i særklasse. Jeg er meget glad for, at det bliver min gode kollegaer fra Roskilde, der skal overtage klinikken. De kender FysioDanmark, klinikkens vision og deres erfaring er det helt rigtige for FysioDanmark Ølstykkes fremtid, siger Mads Hyldgaard.

Daglig leder i Fysiodanmark Ølstykke Kenneth Holte stopper, da han flytter til sit hjemland Norge. Klinikken overdrages formelt den 1. september, men samarbejdet, ideerne og alle synergierne sættes allerede i gang hen over sommeren.

arrow 90-års fødselsdag: Metha er træningscenterets ældste medlem
03. juli 2020 kl. 14:55 Opdateret: kl. 21:17
arrow Forfatter gør bog med sundhedstips gratis
17. april 2020 kl. 17:55 Opdateret: kl. 12:46
Synes du, der skal lægges klima-afgifter på flyrejser?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk