5. august 2020
Revisionsfirmaet Westergaard bliver per 1. juli en del af Grant Thornton, men vil fortsat have til huse på Søndergade i Viby. Foto: Peter Andersen
gallery icon

Se billedserie

Revisionsfirmaet Westergaard bliver per 1. juli en del af Grant Thornton, men vil fortsat have til huse på Søndergade i Viby. Foto: Peter Andersen
Foto: Peter Andersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Fusion skal gøre revisionsfirma endnu større på Midtsjælland

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fusion skal gøre revisionsfirma endnu større på Midtsjælland
Roskilde - 15. maj 2019 kl. 15:59
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Revisionsfirmaet Westergaard i Viby har længe været et af de større revisionsfirmaer på Midtsjælland, men per 1. juli bliver firmaet en del af noget endnu større, når det lægges sammen med Grant Thornton - Danmarks syvendestørste revisions- og rådgivningshus. Det skal sikre, at Revisionsfirmaet Westergaard kommer til at stå endnu stærkere som samarbejdspartner, mens kunderne får en større ydelsespalette at trække på.

- Grant Thornton og Revisionsfirmaet Westergaard arbejder ud fra samme værdisæt, hvor den stærke relation til kunderne er i fokus - og derfor kan vi også nemt se os selv i hinanden. Vi glæder os til, at sammenlægningen bliver effektueret, så vi kan skabe endnu større værdi for kunderne, siger Sven Westergaard, stifter og partner i Revisionsfirmaet Westergaard, som sammen med Morten Skovbjerg Kristiansen slutter sig til de øvrige 24 partnere i Grant Thorntons partnerkreds.

Revisionsfirmaet Westergaard består af 20 medarbejdere, som også fremover vil have til huse på Søndergade 7 i Viby. Et enkelt nyt ansigt bliver det dog til på kontoret, da Martin S. Haaning, partner i Grant Thornton, flytter ind. Han skal være med til at udvikle Grant Thorntons forretning på Midtsjælland og udbygge den lokale forankring yderligere.

- Sammenlægningen af de to firmaer skal på den måde også ses som et led i, at vi vil være endnu mere for virksomhederne i det midtsjællandske, hvor det vrimler med virkelyst og virksomheder, som vi kan hjælpe med at udvikle, siger Brian Rasmussen, direktør i Grant Thornton.

Særligt de små og mellemstore virksomheder er et fokusområde for både Revisionsfirmaet Westergaard og Grant Thornton.

- Det kan handle om alt fra revision, rådgivning om generationsskifte, moms og skat - eller køb og salg af virksomhed. Ydelseslisten er lang. Kun sådan er vi sikre på at komme 360 grader rundt om kunden, og det får vi nu endnu bedre mulighed for med sammenlægning af de to firmaer, siger Sven Westergaard.

Sundhedsstyrelsen opfordrer nu til at man bruger mundbind i myldretiden: Synes du det er en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk