30. maj 2020
Roskilde Festival Højskole har plads til 499 mennesker, og alle billetter var udloddet, da der søndag eftermiddag blev sunget højskolesange i tre timer på direkte tv. Foto: Jens Wollesen
gallery icon

Se billedserie

Roskilde Festival Højskole har plads til 499 mennesker, og alle billetter var udloddet, da der søndag eftermiddag blev sunget højskolesange i tre timer på direkte tv. Foto: Jens Wollesen
Foto: Jens Wollesen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Fuldt hus på højskolen til live-transmitteret fællessang

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fuldt hus på højskolen til live-transmitteret fællessang
Opdateret 12. januar 2020 kl. 17:16
Roskilde - 12. januar 2020 kl. 17:03
Af Kristian Jørgensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der er totalt udsolgt på Roskilde Festival Højskole, hvorfra der i skrivende stund bliver afholdt tre timers fællessang fra Højskolesangbogen, som bliver sendt direkte på DR2.

arrow Læs også: Fællessang er stadig et knudepunkt i højskolelivet

499 personer må der være på højskolen, og det er der også udstedt billetter til, inklusiv kor og deltagende højskoleelever.

I første omgang blev »Live fra Højskolesangbogen« lagt op som et arrangement uden tilmelding, hvor folk kunne komme og gå for at synge med. Men fordi interessen var så stor, blev der sadlet om, så deltagerne skulle tilmelde sig.

Midt i de næsten 500 mennesker skal et stort tv-setup kamerakran, produktionsfolk og en orangeklædt Ane Cortzen køre på skinner, men det var alligevel en afslappet, forventningsfuld atmosfære, der fyldte den tidligere fabrikshal, da udsendelsen gik i luften klokken 15 med »Du kom som alt det der var dig«.

DR2 sender søndagen igennem live højskolesang i 12 en halv time. Roskilde Festival Højskole er dog den eneste højskole på programmet, så derfor blev også elever fra Grundtvigs Højskole kørt til.

Tilsammen udgør de to højskoler godt 200 mennesker, og de resterende 300 deltagere kommer udefra for at være med i fællessangen.

Læs mere i DAGBLADET Roskilde mandag.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk