7. marts 2021
Vi kører mindre på vejene for tiden, men der er alligevel godt gang i byens værksteder, som både leverer service, rustbeskyttelse og udbedring af skader opstået på de glatte veje. Her er vi kommet indenfor på værkstedet hos PMA Biler.
Vi kører mindre på vejene for tiden, men der er alligevel godt gang i byens værksteder, som både leverer service, rustbeskyttelse og udbedring af skader opstået på de glatte veje. Her er vi kommet indenfor på værkstedet hos PMA Biler.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Fuld tryk på byens værksteder

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fuld tryk på byens værksteder
Roskilde - 22. januar 2021 kl. 06:18
Af Tomas Skov

- Vores værksted holder almindeligt åbent, og der er fuld fart på, fortæller direktør hos Gunner Due Roskilde, Henrik Madsen.

Også salgsafdelingerne hos Gunner Due på Københavnsvej holder åbent som normalt - dog skal personbiler bookes online og fremvises hos kunden eller andetsteds uden for forretningen.

Hos Preben Mortensen Biler på Darupvang er der også fuld gang i den med gennemsnitligt 20 biler, der kommer gennem værkstedet om dagen.

- Aktiviteten er nærmest uændret. Folk skal stadig have service, selv om de ikke kører så meget, fortæller Preben Mortensen, der stadig har alle ansatte i gang på fuld tid.

Hold hjulene i gang
Hos PMA Biler på Præstemarksvænge melder salgschef Kåre Lykkebo Christensen om gang i værkstederne i både Køge og Roskilde. Men tilbage på Københavnsvej kan filialdirektør hos Nellemann Roskilde, Mark Salonen, dog godt spore en vis nedgang i tilstrømningen til værkstedet gennem den sidste uge.

- Vi har valgt ikke at benytte os af statens hjælpepakker, og har derfor alle mand på arbejde. Men en bøn til vores kunder: få jeres biler på værksted i denne tid for at holde hjulene i gang. Vi står klar til at hjælpe, uanset om det er et akut nedbrud, skade eller dækskifte, siger han.

Nyansat mekaniker
AutoForum Roskilde lægger tag til både VW, Seat, Audi og Mitsubishi, og her har værkstedschef Martin Nielsen godt gang i værkstedet.

- Der er faktisk så godt gang i den at vi i dag har ansat en mekaniker mere. Lige nu er der fuldt booket, dog uden lange ventetider, så det er bare at kontakte os og booke bilen, siger han.

Vejret hjælper
Som bekendt er vinteren over os - og sne og nattefrost giver typisk travlhed på værkstederne. Det gælder også hos DM Autoteknik og Pava Roskilde på Håndværkervej, hvor har mekanikerne er godt beskæftiget.

- Kalenderen er fyldt ud som den plejer, så vi har rigeligt travlt. Samtidig kommer der en del biler ind med skader på grund af vejret, fortæller indehaver Morten Iversen.

Nu må butikkerne igen åbne dørene op for kunder. Skal du derfor ud og bytte julegaver?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk