12. maj 2021
Ting- og arresthuset bliver Frivilligcenter Roskildes nye hjem, når Roskilde Kommune har fået købt ejendommen, og indretningen af bygningen er faldet på plads.
Ting- og arresthuset bliver Frivilligcenter Roskildes nye hjem, når Roskilde Kommune har fået købt ejendommen, og indretningen af bygningen er faldet på plads.
Foto: Bjørn Armbjørn
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Frivillige ser frem til at komme i arresten

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Frivillige ser frem til at komme i arresten
Opdateret 19. december 2014 kl. 18:54
Roskilde - 19. december 2014 kl. 15:43
Af Kristian Jørgensen

133 frivillige foreninger vil gerne have base i det gamle ting- og arresthus på Jernbanegade, som retten og politiet ikke længere bruger.

Kommunen vil også gerne købe bygningen lade Frivilligcenter Roskilde flytte ind, men handlen er ikke gået igennem endnu.

Frivilligcenteret har sagt ja til kommunens tilbud og er blevet inviteret med i en arbejdsgruppe om, hvordan bygningen skal indrettes.

- Vi har hele tiden haft et ønske om at få samlet vores lokaler. Vi har sekretariat i Lammegade og vores mødelokaler og faciliteter på Sct. Maria Park, og det har vi altid gerne villet have ét sted, samtidig med at vi er vokset ud af stedet, siger Michael Riedel, konstitueret sekretariatsleder i Frivilligcenter Roskilde.

arrow Læs også: De frivillige har overtaget Tinghuset

Det er stadig et åbent spørgsmål om frivilligcenteret får selskab af en anden bruger af tinghuset, efter Insp! har afslået.

- Vi kunne sagtens selv fylde huset, men vi er ikke de eneste aktører i byen. Der er store organisationer, som godt nok er medlemmer hos os, men har deres egne lokaler og måske også gerne vil være en del af det, siger Michael Riedel.

arrow Lønnede og frivillige side om side i kommunalt byggeprojekt
18. juli 2016 kl. 13:39 Opdateret: kl. 10:20
arrow Pressede foreninger klar til at give kommunen en hånd
24. september 2015 kl. 12:23 Opdateret: kl. 08:41
Selvom Danmark har skrottet vaccinerne fra AstraZeneca og Johnson & Johnson, arbejdes der på en model, så man frivilligt kan vælge dem. Kunne du finde på det?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk