21. september 2020
Frikirken Roskilde Vineyard tager imod legetøj, der kan gives videre til julegaver til familien, hvor økonomien er stram. Foto: Jens Wollesen
Frikirken Roskilde Vineyard tager imod legetøj, der kan gives videre til julegaver til familien, hvor økonomien er stram. Foto: Jens Wollesen
Foto: Jens Wollesen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Frikirke tager imod legetøj til julegaver

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Frikirke tager imod legetøj til julegaver
Roskilde - 08. november 2019 kl. 20:03
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

For andet år i træk indsamler frikirken Roskilde Vineyard legetøj, så familier med en stram økonomi kan give julegaver til børnene. Idéen opstod efter, at frikirken havde set noget lignende hos København Vineyard og mente, at det også burde lade sig gøre i Roskilde. Det betød, at omkring 100 børn fik julegaver sidste år, og nu er Roskilde Vineyard klar til en ny indsamling.

arrow Læs også: Doner dit brugte legetøj til et barn der trænger

Indlevering foregår hos Roskilde Vineyard på Søndre Ringvej 32 alle søndage i november mellem klokken 13 og 13.30 samt på følgende dage: Onsdag den 13. november klokken 19.30-20.30, onsdag den 27. november klokken 19.30-20.30 og torsdag den 5. december klokken 10-14. Der er også mulighed for indlevering i carporten på Lindevej 46, 4000 Roskilde. Selve udleveringen foregår mandag den 9. og tirsdag den 10. december fra klokken 17 til 19.30.

På dagene hjælper frikirken med at finde gaver og får dem pakket ind. Børnene kan imens være i juleværkstedet, hvor de kan hygge, lave julegaver, høre julehistorier og få lidt mad. På selve uddelingsdagen tages der en individuel snak med hver familie, hvad børnene hedder, hvor gamle de er, og om der er nogle særlige ønsker, så folk er lidt klædt på, inden de kommer ind til alt legetøjet.

arrow Folk forveksler frikirke med vinhandel
29. december 2017 kl. 14:46 Opdateret: kl. 12:56
Er du klar til at bære mundbind, når du skal handle ind?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk