19. oktober 2018
Stiig Broby ses her, da Team Glade Børn drog afsted fra Roskilde den 11. juli. Nu er rytterne hjemme igen efter en veloverstået tour, men Stiig Broby selv blev forsinket af et uheld.
gallery icon

Se billedserie

Stiig Broby ses her, da Team Glade Børn drog afsted fra Roskilde den 11. juli. Nu er rytterne hjemme igen efter en veloverstået tour, men Stiig Broby selv blev forsinket af et uheld.
Foto: Jens Wollesen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Forsinket hjemkomst for Team Glade Børn-leder

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Forsinket hjemkomst for Team Glade Børn-leder
Opdateret 21. juli 2015 kl. 12:21
Roskilde - 21. juli 2015 kl. 12:14
Af Lars Ahn Pedersen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Ekstreme vejrforhold og stejle stigninger gjorde dette års tour til den mest udfordrende for cykelholdet Team Glade Børn fra Roskilde, men selv efter ankomsten til Bolzano i Norditalien var det ikke slut med dramaet.

Den sidste nat blev en af servicebilerne udsat for indbrud, og der blev stjålet flere ting, blandt andet en computer.

- Det var altid noget, at det ikke skete under touren, siger Team Glade Børns primus motor Stiig Broby, som sammen med sin kone først var på vej hjem tirsdag, mens alle andre ankom i busser til Roskilde mandag.

Gearkassen i en af servicebilerne brød nemlig sammen ved Kassel, så Stiig Broby og frue fik en ekstra overnatning i det tyske, inden de kunne køre hjem i en lånebil sammen med en trailer med 25 cykler.

Yngste rytter i årets felt på 110 var 17 år, mens den ældste var 78 år. Undervejs var der omkring 45 styrt, hvoraf tre var så alvorlige, at de betød, at rytteren ikke kunne gennemføre touren. Resten af skaderne kunne klares af lægerne og serviceteamet.

- Vi har bestemt ikke kedet os i serviceteamet, konstaterer Stiig Broby.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk