4. december 2020
Næstformand Kristian Jensen fil krigen i Venstre til at bryde ud i sidste uge, da han meldte ud, at partiet ikke bør indgå i en regering sammen med Socialdemokratiet. Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix
Næstformand Kristian Jensen fil krigen i Venstre til at bryde ud i sidste uge, da han meldte ud, at partiet ikke bør indgå i en regering sammen med Socialdemokratiet. Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix
Foto: Søren Nielsen/Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scan
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Formand tror på kompromis i partikrig

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Formand tror på kompromis i partikrig
Roskilde - 12. august 2019 kl. 15:46
Af Steen Østbjerg

Som de fleste andre har Poul Fejer Christiansen, formand for Venstre i Roskilde Kommune, fulgt med i den åbne krig, der er brudt ud i partiets ledelse. Seneste har Venstre-strategen Claus Hjort Frederiksens meldt ud, at »det delte formandskabs tid er forbi.« Men det vil Poul fejer Christiansen ikke skrive under på.

arrow Læs også: Opgør med Venstre-toppen er ikke aftalt med baglandet

- Når man har set, hvad der tidligere er indgået af kompromiser, kan jeg sagtens se det delte formandskab fortsætte. Det her er jo ikke en politisk uenighed. Det er helt klart forskellige menneskelige indstillinger, der handler om, at det er ikke første gang i historien, at vi har haft diskussion om, hvilken retning partiet skulle tage. Det har vi oplevet mange gange, og nu, hvor vi lige har haft et folketingsvalg, er et meget naturligt tidspunkt at evaluere og tage den diskussion på, siger Poul Fejer Christiansen.

Han selv venter med at tage stilling i partikrigen.

- Der er stadig masser af muligheder, mange usikkerhedsmomenter og mange ubekendte faktorer, og derfor har vi ikke forholdt os til noget endnu. Vi skal først have nogle møder og vide noget mere konkret. Indtil da holder vi det indendørs, siger Poul Fejer Christiansen.

Læs mere i DAGBLADET Roskilde - også som e-avis.

arrow Profiler i Venstre Roskilde vil af med Løkke og Jensen
20. august 2019 kl. 12:17 Opdateret: kl. 12:17
Det er frivilligt og gratis for den enkelte, når Danmark - formentlig snart - begynder at vaccinere befolkningen mod covid-19. Vil du vælge at blive vaccineret?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk